Oops!



Å så var det kvällen. Värst var tiden flög i väg. Förstår ingenting. Tyckte dagen gick fruktansvärt långsamt men tydligen inte.
Efterlyst om dryga timmen. Jag har kommit på att det programmet har fuckat upp mig. På alla möjliga plan.
Jag vill inte träffa en person och börja tycka om den/det. Tänk om den mördar mig? Seriöst, det skrämmer livet ur mig. Jag orkar liksom inte bli mördad, det är jobbigt. Kanske inte för mig, men för de som bryr sig. Himla onödigt dessutom. Jag borde inte få titta på Efterlyst och jag borde inte titta på Criminal minds heller, men det är för bra för att avstå i från. Så det lägger vi ner med att sluta kolla på det. Det går inte för sig. ALLS.

Jag har varit extreeemt uttråkad idag. Så vad gjorde jag? Jag lagade mat, slängde soporna, gick fram och tillbaka i lägenheten, tog bort mitt nagellack, spelade spel med mamma, retade Morris, gick ner till affären, gick ner för trapporna i i uppgången två gånger (jag tog hissen upp alltså, please), jag diskade, jag stirrade på datorskärmen i hopp om att något kul skulle dyka upp, men det gjorde det inte.

Tur att det är kvällen/natten nu. Sova snart ju. Inte för att jag vanligtvis längtar efter att gå och lägga mig, föredrar ju nästan att göra saker i stället. Åtminstone ibland. Jag såg aldrig någon film heller. Jag gjorde ju så mycket annat i brist på annat. Höhö..

Kommentarer
Postat av: AB PW

tack, gjort den själv så blir jätteglad över din kommentar.

allt bra ?<3

2010-04-07 @ 21:49:10
URL: http://acidbanana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0