Guten morgen



Jag har varit så där ögonen-rullar-bak-gud-vet-var-någonstans i ett par dagar nu när jag har gått upp. Det lägger sig vanligtvis så fort jag har fått i mig första koppen med kaffe. Ibland måste jag svepa en halv kopp i hopp om att två sekunder senare är jag pigg och glad(?). Det går lite trögt idag vill jag meddela.

Tur är att jag har stans coolaste kopp som gör det hela lite enklare att hantera. Jag menar så jävla coolt är det inte att knappt kunna hålla ögonen öppna. Jag har haft svårigheter med att sova de senaste dagarna, jag kan inte riktigt varva ner på kvällarna.

Och hallå, hallå ni ska bara veta sicka konstiga drömmar jag drömt det senaste. Kanske inte är någon vidare nyhet.
Nåja, god morgon på er brorsor!



Erkänn är den det coolaste ni sätt i muggväg ever? Tio pengar kostade den. Second-hand är ballt.

Förväntasfull yet nervös like hell



Om lite mer än en timme ska jag rulla iväg. "Första dagen" på mitt sommarjobb. Det ska bli spännande så klart, men samtidigt är jag nog så nervös att jag inte vet vad. Jag har inte lyckats äta någonting än, men däremot har jag slängt i mig drygt sex koppar kaffe under de senaste 2 timmarna. Jag vet inte om det var så jävla smart alltså.
Men det ska nog gå bra. Klart det går bra? Eller hur? Det är ju bredvidgång så de kanske inte förväntar sig så mycket mer än att jag är uppmärksam och intresserad.

Jag är inte direkt överlycklig över hur jag jobbar imorgon. Jag börjar klockan sju. Visst ingen big deal tänker ni säkert då. Men nu är det så här att det tar mig en timme med buss att komma dit jag jobbar. Vilket i sin tur betyder att jag måste ta buss nr 1 kvart i sex och det betyder att jag måste gå hemifrån tjugo över fem. Så nu är det en big deal speciellt eftersom jag slutar nio idag och är inte hemma förrän efter klockan tio ikväll.
Men vet ni vad? Jag ska försöka att inte klaga så mycket över det här. Det är ju trots allt ett jobb. Jag måste bara försöka skaffa ett jobb till hösten också annars är det här (om man bortser från erfarenheter jag får) totalt meningslöst.
Jag var tvungen att klippa mina naglar korta idag också. Nu när de för en gångs skull var relativt långa och starka. Egentligen stör det nog mig inte så mycket, men det är måndag och på måndagar klagar jag nämligen bara. Vanligtvis brukar vi supa, jag och Nina, på måndagar. Men nu när man ska försöka vara vuxen och ha ett jobb så kan man inte göra det.

Nina tyckte att jag skulle förvandla min blogg till en träningsblogg. Vi kör på det i alla fall i det här inlägget.
Jag har inte tränat sen förra måndagen och hann inte idag och kommer inte hinna förrän på torsdag.
Kanske tar jag trapporna istället för hissen om jag orkar. Och jag ska försöka att inte äta glass till lunch vilket jag gjorde tre gånger förra veckan!

Nu ska jag dricka min sista kopp med kaffe sen switcha till FRAMELOOSE. Ha, nu fick ni något att bita i. Vad är FRAMELOOSE?! Jag ska försöka få något i magen också.

So long

wha-wha-whi-wha!



Uppdatera? Jo tack.
Det tog två veckor. Men nu är jag ju här igen, som ni har saknat mig, jag vet... Förlåt.
Jag har lyckats fylla år och varit på en intervju och ska på en till på fredag! Full rulle. Känns som om det börjar vända lite nu. Vi hade en lyckad födelsedagsfest i fredags också, jag, Nina och Kia då alltså. Vi som fyllde år.
Så nu har ni blivit lite uppdaterade, himla skoj.

Nina hälsar att hon ska gå och bajsa nu. Jag älskar henne när hon säger sånt till mig. Jag känner att våran relation får ett helt annat djup.

Jag har säkert lyckats skämma ut mig under dessa två veckorna också. Jag orkar inte komma ihåg alla gånger jag gör det, men om det dyker upp i mitt katastrofala minne så lovar jag er att berätta så ni kan få skratta lite åt mig. För det är precis vad den här bloggen går ut på. Att ni ska skratta åt mig och inte med mig. Men det kan ni givetvis får göra också, skratta med mig alltså. Jag skrattar både åt och med mig själv varje dag.

Tills nästa gång så får ni en av mina genialiska dikter. Nu ska jag fortsätta kolla på Criminal minds.
So long majstång! HOHO.


"I'm not well
Do I belong in hell?
But please do not send me to heaven
I have had enough of 7-eleven.
And I do believe God will stare me out
No, no you can't make me doubt.
What do we really know about the bad-ass devil?
Maybe all he wanted was to go to collage in Nashville.
I think we all are good and bad,
and that makes some people mad.
You all need som liquor,
it won't make you that much thicker."

Den var så där som man säger perfekt



Ibland (ofta) får jag en konstig känsla på måndagar. En känslomässig röra. En blandning av ångest, ledsning, jag-vill-mörda-alla-jag-ser-humör- till förväntan, spänning och jag-är-rätt-nöjd-så-här-ska-det-inte-klagas-. Jag vet inte vad jag ska kalla det. Känslomässigamåndagshumöret? Jag har ingen aning. För det är oftast på måndagar det där konstiga sinnestillståndet infinner sig.
Nåja.

För övrigt köpte jag en perfekt paprika förut. Den var perfekt i storlek, färg och form. Det gjorde nästan lite ont i mig när jag skar i den. Jag hoppas den är god. Annars blir jag ledsen.

Dessutom ledsnade jag totalt igår och skrev sms i kort och odräglig ton. Jag var helt enkelt på det humöret när den personen behagade att höra av sig.

Det känns som om jag har glömt något. Som om det är något jag ska göra idag eller senare i veckan. Och ibland blir jag paranoid och tror att jag har en massa räkningar jag har glömt betala. Jag får helt enkelt kolla mitt konto och kika över mina papper. Himla kul.

Jag gick med i en massa roliga grupper/sidor/whatever på fajsbååk förut, Princess Peach is a dirty slut, oh yes indeedo. Jag har en envis halsbränna också, men det är lugna puckar. Nu tänker jag chilla out en stund.

you are the only one



... Som är inloggad på msn just nu. Det kan vara två olika förklaringar till det.

1. Jag var ute och härjade som en tok och kom hem precis.
2. Jag är som jag är och går upp onormalt tidigt även på helgerna för att absolut inte ha något att göra.

Vad tippar ni på gott folk? Första? Eller andra?

Om jag säger så här. Jag dricker i skrivande stund kaffe.

Nu borde det vara enkelt att lista ut.

Extremt grått väder ute, men de sa att det skulle vända mot det soliga framåt dagen. Vi får väl se hörrödu.

God morgon either way.

RSS 2.0