"All you need is love. But a little chocolate now and then doesn't hurt." pt. 2



Jag håller inget emot er. Jag ifrågasätter inte era "beslut". Jag har låtit tankarna spinna. Jag har gråtit. Jag har skrattat. Jag har varit arg. Jag har ballat ur. Jag har lärt mig nya saker. Jag hälsade gamla mönster välkomna tillbaka. Jag gjorde nytt. Jag gjorde gammalt. Men trots allt.. Trots allt är jag fortfarande jag. Trots allt önskar jag er, som orsakade att jag hade så ont, jag önskar er lycka. All den lycka ni säkerligen förtjänar.

Jag vet inte om det gör mig till en större människa än vad ni var/är. Eller om det bara göra mig till en komplett idiot.

"All you need is love. But a little chocolate now and then doesn't hurt."



Det AMERICANO CANDY jag fick av Nina igår räddar min kväll. Tror jag. Jag vet inte.
Jag förstår inte varför jag var tvungen att tönta mig genom att kolla på en chiclitfilm som man tror ska handla om kläder och shopping men man vet att filmen är som all annan skit. Flicka möter pojke. Pojke går ut med flicka2, flicka1 blir ledsen och säger något i stil med "I guess you and flicka2 are going? Useally you take your girlfriend to these things" nästan så hon gråter floder när den stackars meningen kommer ut. Men då svarar ju sjäilvklart drömprinsen med "No. I would rather take you. She isn't you. I want you." JA TROLIGT!
Nej, jag är för bitter för sånt där. Jag tror helt seriöst inte på kärlek. Jag vet inte varför om jag ska vara helt ärlig. Jag vet inte om det har att göra med att jag har blivit bränd två gånger, vilket alla blir någon gång. Jag vet inte om det är för att jag tror att förr eller senare så kommer jag bli besviken, jag vet inte om det är för att jag är så känslomässigt störd att jag är okapabel till att förstå mig på kärlek och allt vad det innebär. Det är som gud. Jag kan inte tro på det, men förstår att andra gör det. Och jag hoppas att jag ska bli överbevisad en vacker dag. Nej inte Gudparten, skiter i Gud om han säger hej. Det var väl trevligt tänker jag då och somnar om, springer vidare, glupsar i mig min glass, försätter hänga på Winston i vattnet, förstör en unges sandkaka eller vad för aktivitet jag än må utföra när och om den dagen kommer att självaste Gud om denne finns uppenbarar sig för mig.

Trevlig Valborg gott folk. Jag verkligen olider med de som tittar på cortegén. MOHAHAHA. Nästa gång föreslår jag att ni kikar efter vad det ska bli för väder innan ni planerar eran dag. Jisses, stupid folk finns det good om änna.

"Jag har glömt att du är lika värdelös som mig."



Är inte det där underbara ord att höra? Nej tänker ni. Jo säger jag. Det var vad Nina sa till mig igår. Men hade ni hört det som sas innan och efter så hade ni också tyckt att det var en komplimang!

Jag ska aaaldrig mer ta sovmorgon. FYFAN vad idiotiskt. Jag kunde inte somna igår, jag vet inte när jag somnade, säkerligen någon gång efter ett och sen vaknade jag och hade mig hur mycket som helst. Så jag har sovit drygt fem timmar och jag ska dra mitt arsle till gymmet? Jaaaeeh.. Blir nog ett snabbt besök skulle jag chansa på.

Hohoh, Jag fick the american candy av Nina. Självklart ska jag knäppa ett par bilder eftersom jag för evigt ska komma i håg det och då kan bilder vara en stor hjälp. Men mest när jag kör mina nostalgitrippar så är bilder bra. Jag trippade igår men hade inga bilder. SÅ jag fick ta dem som har etsat sig fast på min näthinna(?) i mitt huvud(?). Vad är mest rätt att säga? Eller ska man säga både och, för du har sett det med dina ögon men det är ett minne och det lagras i hjärnan. Nåja. Nu ska VI inte vara för, öh, nyfikna så här tidigt.

Smurfis är hemma också. Det är alltså Ninas pojkvän som hon var och hälsade på. Och visst hade han smurfiströjan på sig också. Så klassiskt.

Nu ska jag, på riktigt, hälla i mig allt kaffe som jag bryggde för att överleva den närmsta timmen. Har glömt hur fuckad man blir av att inte sova bra. Och jag som knappt sov över huvud taget i somras/höstas. Jisses.

Men jaha, trevlig valborg då. Det kommer inte någon få här om de ska vara ute och kolla cortegén. FÖr det regnar och ska regna hela dagen nämligen, MOHAHHAHAHAHAHAAA.

PÖSS

Hoho-hihi-haha!



Idag är jag glad. Jag vet inte varför. Kanske för att jag tog sovmorgon. Jag ställde klockan en timme senare än vanligt. Med andra ord tjugo över sju. Dock hade jag ont i ryggen när jag vaknade men det gick snabbt över.
Tjohej. Livet leker och så gör vädret. Det reeegnar, buhu, ingen sol. Men det är luuuugnt, jag ska inte gå utanför dörren idag ändå.
Jag kom att tänka på kontaktannonser för en, nej typ nu kom jag och tänka på det. Tror ni min skulle locka någon? Ha? Tror ni?


Hej mitt namn är Mickaela och jag är en glad men ibland bitter tjej på 21 snart 22 jordsnurr!
Jag tycker om choklad, criminal minds, min hårboll till katt, stark och fet mat och så får vi givetvis inte glömma mina kära, goa vänner.
Jag gillar även allt annat gott som livet erbjuder och skadeglädje är det som får mig att gå upp morgonen.
Får jag inte mina 3-6 koppar kaffe på morgonen så får ni en Mickaela i form av en bitchig zombie som slår allt i sin väg.
Jag tycker inte om långa skogspromenader, att sitta i sanden vid havet, jaga, plocka blommor eller annat som hör naturen till. 
Människor är något som ibland får mig att vilja ta livet av mig.
Du får gärna vara pilot eller en handelsresande kostymnisse, du ska alltså helst ha ett jobb där du är iväg mestadels av tiden så att jag kan få vara i fred.
Kontakta mig på blaha!

Vad tror ni? Jag tycker att det här beskriver mig och mina behov till det yttersta. Fyfan sicket kap jag är!
Nu ska jag käka lunchen och sen måste jag baka en kaka för min jänkarehomie a.k.a Nina kommer hit senare.
Jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas med detta bakprojekt då jag inte äger ägg eller kakao. Äh, något ska jag säkert lyckas med. Jag är en stjärna i köket ska ni veta... Höhö.

So long flaggstååååååååååång.

No I'm still alive yeees.



Nej jag har inte gått och dött. Jag har bara varit en tråkig människa i drygt en vecka och inte gjort eller sagt någonting som över huvud taget är värt att nämna. Nåja, nästan i alla fall. Jag skrev en dikt till Nina häromdagen som ni kan få ta del av. Men utöver det ingenting vettigt, intressant or whatever.
Dock får ni ändå ta del av mitt så kallade innehållslösa liv. För i helgen har jag ätit mycket glass, godis och snickerstårta. Jag har även, enligt mamma, överträffat mig själv gällande min matlagning, till det bättre tydligen.
Om jag ska vara helt ärlig så tror jag att hon har slått sig. Vilket hon gjorde i fredags, då slog hon i huvudet i skärbrädan så den smällen har säkerligen någonting med saken att göra.
Idag var jag på torget och fyndade en del trams. Dessutom köpte jag hallon från granit och en halvliter ramlösa men inte med mangosmak den här gången utan rabarber. Jag stod och valde mellan rabarber och smultron, de två nya smakerna och eftersom jag inte var ute efter något sött som jag trodde att smultronsmaken skulle vara så fick det bli rabarber och jag kan fortfarande inte riktigt bestämma mig för vad jag känner inför den smaken. Den var liksom intetsägande. Den gav mig ingenting och jag vet inte om jag gillar det eller inte.
Just det något som ändå är lite roligt var i morse när jag skulle skriva ut mitt personliga brev så att jag har det tillhands (man vet ju aldrig någon random dude kanske kommer fram ute och frågar om jag vill ha ett jobb och så har jag så himla bråttom hem för att jag är kissnödig så jag får slänga honom mitt personliga brev mitt i allt), hur som helst, den jävla bajskrivaren ville inte skriva ut texten utan gav mig en mening på pappret som löd: Unsorted personality
ALLTSÅ SERIÖST?! Min skrivare är en riktigt dryg jävla tölp. Hur fan kan den med?
Anyow, jag höll på och dö av skratt. Det hade jag gjort även om fallet var att jag skulle skriva ut ett kladdkakerecept men det hela blev så mycket roligare när jag skulle skriva ut mitt personliga brev. Hoho, very funny yeees. Jag är tillbaka gott folk. Min svacka är över. Det kan Jessica intyga efter våran tur på torget idag. Folk kollade oerhört skumt på mig. Jag ballade ur. Nedan får ni min fina och orginella dikt till min vän Nina.

So long!

"Now when you are away so far, I have no one to put in my cookie jar. And when you are sitting in someone's itchy lap make sure he's worth to bitch slap. I'll be seeing you soon and don't forget to buy me a spoon. Are you well? Either way farewell!"

Jag är väldigt, väldigt stolt. Dessutom är jag så kreativ så jag vet inte vad!

These things we call tråkigheter



Jag unliking gubbar idag. Dagen till ära mest en speciell gubbe. Vem? Det får ni inte veta. Det kan vara alltifrån kungen till narkogubben i parken. Men vänta.. Finns det någon park i Frölunda? Jo, smyckeparken. Varför de kallar de en park vet jag inte. Det är bara en enkel gräsmatta. De ska väl vara lite speciella där på andra sidan vägen.

Ja. Det var en tråkighet. Så alla gubbar bör hålla sig inne eller långt borta från mig idag. Jag tar inte något som helst ansvar för vad som kan kommas att skickas mot era huvuden. Most likely lökar, ruttna lökar, för de är väl ännu äckligare än vanlig färsk lök? Jag hatar lök. Och det är också tråkigt, för det är tydligen nyttigt har jag hört.
Haha. Å sen när bryr jag mig om nyttigheter? Glass glass i stora lass tack!

Något som är helt förbaskat tråkigt och traumatiskt är att jag blev attackerad av en ringduva igår. Japp, ni läste rätt. Kan ni gissa att jag nästan gjorde i brallan eller? Den satans fågeljäveln flög dryga 10 centimer ovan för mitt huvud. Jävla frihet den tar sig eller hur? Jag tappade andan och drabbades av akut hjärtsvikt eller nåt. Okej, hjärtklappning, men hjärtsvikt lät allvarligare. Och det var allvarligt. Jag kunde ha dött av att jag blev så rädd. Tänk på det.
Stoppa duvan? NEJ DÖDA DEN JÄVLA DUVAN.


Men hallå?!



Fick ett sms i morse. Närmare bestämt strax innan klockan fem. Jag orkade inte kolla och visste inte att klockan var så tidigt, tänkte mer att den var runt sex och att jag snart skulle upp. Tänkte också att det antagligen var min kära fader som bestämde sig för att smsa, det är bara han som är idiot nog och smsa mig så tidigt.
Men ack så fel jag hade. Det var min underbara, fina vän Nina som bestämde sig för att väcka mig. Hon befinner sig i USA och där är de nio timmar efter. Och det ville hon ta ut över mig. Jag har bara en sak att säga.

DET VAR JU HIMLA GULLIGT DÖH!

Jag återkommer med ett svar till dig runt tretiden, svensk tid, då klockan är sex på morgonen i LA. HA!

Hade Morris varit med i Top Model så hade ...

dsc00149 (MMS)

Hade Morris varit med i Top Model så hade han lätt vunnit. Jag hejar på Nicole, tänkte att ni ville ta del av den intressanta informationen!


People that don't know how to spell I want to send to hell



Bloggen har fått lida. Vänner har fått lida. Och allt annat som kan lida har fått lida.
Jag har inte uppdaterat någonting här eller träffat någon sen i fredags. Varför?
För att jag har haft ett omåttligt begär av att få vara för mig själv.
Eller nu kom jag på att jag träffade pappa i lördags. Men det hade lika gärna kunnat kvitta.
Och igår träffade jag Jessica i och för sig, en liten stund, vi var på kyrkogården.
Jag har inte varit där på flera år. Jag nästan skämdes när jag gick där. Det var en känsla som vägrade ge sig.

Jag har kämpat med de känslorna i ett par dagar nu. Skuld, dåligt samvete och ansvar. Gentemot vem?
Det är något jag försöker lista ut. Går inte så bra änna.

Men nu är det en ny vecka. Nu tar vi nya tag.
Jag tänker inte gå tillbaka till någonting av det där som var förr.
Jag måste tänka på mig själv. Eller det är tydligen något man ska göra. Något som folk gör? Man tänker på sig själv? Tillslut gör man det? Eller man måste det? Jag vet inte. Jag kanske lär mig tids nog.

Men helt ute och cyklar är jag inte. Jag har kommit någon vart. Jag står inte och stampar på samma ställe som jag gjorde för ett och ett halvt år sedan. Jag har tagit mig en lång bit därifrån.

Mitt största problem är fortfarande du. Innan kunde jag inte leva med dig men inte heller utan. Men jag testade utan, och det gick visst gjorde det, men det var jobbigt också. Så nu har jag bestämt mig för att ha dig kvar i mitt liv med de dåliga periorderna. Jag kan lära mig att leva med dem, inte direkt som om jag inte har gjort det innan, 21 snart 22 år är en lång tid, dock måste jag lära mig att lära mig att lättare leva med det. Och jag tror att det kan gå, jag behöver bara få säga vissa saker som jag har dragit ut på att säga. För arg blir jag inte ens längre, det är lönlöst. Det är som om att kasta friggolit på någon i hopp om att personen får ont, funkar inte, precis som det inte funkar att gapa på dig för då gapar du bara tillbaka för att du inte kan ta dig till vad jag säger.

Anyhow. Blev ett väldans seriöst inlägg. Så kan vi ju inte ha det.

"Islands ekonomis sista önskan var att få sin aska utspridd över Europa."

Lite morgonhumor skadar aldrig, right?



Horoskop och sånt där..



Jag steg på vagnen i morse i full färd mot gymmet. Klockan var strax efter åtta. Här är vi produktiva.
Och ja, jag ska försöka träna ibland, när jag känner för det. Vilket kommer vara, typ nästan aldrig. Anyhow..

Greppar tag i en metro, bläddrar igenom tidningen lite snabbt, kommer till horoskopet. Och det lyder:

Oxen:
Soffan är din tillhållsplats. Så att du kan vila och ladda batterierna.

Enough said. Hoppa av vagnen, vända hemåt. Man ska inte jiddra med horoskopen.
(Nu fick ni det inte exakt ordagrannt, men det stod nästan så, den sista meningen var exakt, meningen innan innehöll vartenda ord bara inte i rätt ordning tror jag.)

Date up!



Japp. Jag har varit dålig på att uppdatera. Men det har faktiskt inte hänt ett skit så har inte haft något att delge er mina vänner.
Tills idag då.

För det första så vaknade jag kvart över tre i natt och var fortfarande mätt och irriterande pigg. Så jag la mig och kollade på tv. House visades på tv4 +. Så det var väl alltid något. Sedan ledsnade jag så och la en kudde över huvudet i hopp om att antingen bli medvetslös eller somna om.
Jag somnade om. Om ni inte redan listade ut det.
Jag gick upp kl 7. Hej hej, intressant or what? Min mage såg fortfarande gravid ut. Det där godiset och oboykletet jag åt igår kväll satte sina spår. Eller alltså, jag gick inte upp tio kilo, däremot har min mage problem som ni kanske vet. Nu börjar den dock lägga sig lite. Men jag har mått illa i princip hela dagen. Tjohej!
Jag betade av ett avsnitt av gossip girl och hoppade därefter in i duschen för att göra mig i ordning. Jag skulle nämligen till min kurator idag.
Så strax efter tolv tar jag min kära cykel för att bege mig i väg. Tycker det går lite väl trögt på vägen, tänker inte mer på det. Förrän jag kommer fram och upptäcker att, hoppsan det var visst extremt dåligt med luft i bakdäcket! Nämen se där, framdäcket var inte på topp heller. Strålande tänker jag. Får väl dra mina stackars fötter hem med cykeln sen då. Jag övervägde att lämna den där. Men sen kom jag på att jag kan ju pumpa upp däcken.

Går in, får vänta på utsidan av väntrummet för det är fortfarande lunch framtills kvart i ett. Hoho, gammal dam före mig som tar 3000 år på sig. Mitt tålamod som brukar vara ganska långt var inte det idag vill jag meddela.
Kommer fram tillslut och säger "Jag ska till blablabla kl 1". Hon i kassan tittar efter på skärmen "Vad heter du?" "Mickaela" svarar jag. Hon fortsätter och tittar. "När är du född?" "880511blabla", "Du.. Du ska vara här i morgon kl 1" "Haha, ja det är klart jag ska. Det var ju typiskt." "Men du kan vänta en liten stund för jag vet nämligen att den patienten hon ska ha nu har hon inte fått tag på så han kanske inte kommer. Och då kan hon ju ta dig istället"

Men visst fan kom han. Så jag fick öh leda mig själv och min cykel hem igen. High five på det! Bra att huvudet är med! Däremot SKA jag tvätta idag. Det har jag inte glömt av eller tagit miste på något datum. Hoppas jag.

Så fram tills fem ska jag kurera mig med te för att få min mage i någon slags balans igen, hade senast ont i den i söndags. Så några magvärksfria dagar fick jag allt. Och så ska jag se på gossip girl.


Karlar!



Var nere hos Jessica en sväng förut och drack ett par koppar kaffe. Jag kom mitt i fönsterputsning och matlagning. Hon tyckte att jag kom dit snabbt. Så hon blev lite chockad. Men vi fick putsat fönsterna och maten blev säkert gjord.
Det var Victor som skulle fixa maten, han stod till och med och diskade när jag kom dit. Så var tvungen att fråga honom om det var första gången i år, men det var det inte, enligt honom diskar han ofta, eller ja, stekpannan i alla fall. Han skulle skära upp ett par champinjoner och stod som ett frågetecken.

Victor: Hur ska jag göra då?
Jessica: Men det är väl bara att skära dem i små bitar? Hur svårt kan det vara?
Victor: Så här?
Jessica: Men harregud, inte så stora, skiva dem.
Victor: Men hur då?
Jessica: Men Victor, skär den på mitten sen skär du dem i skivor.

Ja, det är inte lätt. Sen efter en stund skruvade vi upp en hylla som Victor för flera veckor sedan skulle skruvat upp. Han kom inte så långt med det där.

Victor: Men hur lång tid tar det?
Jessica: Vadå för nåt?
Victor: Maten. Går det snabbt?
Jessica: Ja? Allt är tinat och pastan tar inte lång tid.
Victor: Men ska jag börja med köttet först då eller?
Jessica: Du kan nog göra allt samtidigt, det är små bitar kött och såsen tar inte lång stund heller.
Victor: Kan inte du göra det i stället?

Haha. Jag tyckte det var roligt i alla fall. Inte putsade han några fönster heller. Men han gav oss åtminstone skruvmejseln och skruvar. Det är väl alltid något?

JAAAAAAAAAA!



Livet leker.

Bara så ni vet.

BRAAAAAAA SKIT! BRA! BRA! BRA!

Nu måste jag rusa!

Oj, oj, oj!



Hej, hej, hej hemskt mycket hej!

Jag har totalt glömt av att blogga idag märkte jag.
Men vem vill helt ärligt sitta inne framför datorn när det är strålande sol och 13 plusgrader ute?
Nja inte jag. Jag har suttit på balkongen i omgångar. Ibland blir det lite väl varmt där ute så då får jag gå in en stund.
Dessutom var jag i väg i morse och ja, har haft lite att göra.
Min dator sjunger på sista versen, ljudet krånglar hela tiden och försvinner titt som tätt. Jag kan inte "vila" handlederna på datorn när jag skriver för då försvinner det helt, vilket gör det väldigt komplicerat att skriva. Får liksom nästan kramp.
Hur som helst. Har ni solen där ni bor? När det är sådant här väder så vill jag sitta i en trädgård eller liknande, grilla massa godsaker, dricka gott i goda vänners lag. Underbart!

Snart ska jag ta och käka lite. Blir tidig middag idag. Hungrar ihjäl här. Sen ska jag nog fortsätta med att läsa min bok ute på balkongen!

Ha det så!

Memod kirrar biffen



Nu är jag mätt och belåten. Jag stekte hamburgare. Ja, det är väl inte så svårt tänker ni säkert då. Och nej det är det inte om de redan är "klara" så att säga. Men det var de icke! Jag gjorde dem från scratch, och grymt goda blev de!
Mamma blev också nöjd. Jag köpte godis till henne förut också när jag var ute och snurrade. Ni skulle sett så hon sken upp av glädje. Så nu har hon lite efterrätt också. Jag är helt enkelt en för jävla bra dotter! Hehehe...

Nu ska jag ta och titta på en film tror jag. Har haft en riktigt bra dag! Bra skit.

Vad har ni haft för er? Något kul?


Done and done



Nu fick jag tummen ur röva och fick fixat det jag planerade att göra igår.
Vet ni, vet ni, på H&M får man 2 för 1 på alla leggings och tights, helt fantastiskt enligt mig som har sönder alla mina strumpisar oftast efter bara haft på mig dem en gång. Inte alltid så klart men väldigt ofta.
Nu vet jag dock inte hur länge det där erbjudandet håller i sig, jag såg det inte själv först utan det var den trevliga damen i kassan som sa till mig. Det tackar vi för. Så idag fick jag alltså fyra par för under åttio spänn. Sicket kap.

Ja, bara så ni vet, om ni har leggings/tightsfetisch eller bara är som mig, har sönder allt.

Annars tycker jag att ni ska ta er ut i solen och leka. Om ni har sol där ni bor då. Regnar det så se en skräckis, gärna paranormal activity, men den har nog redan sett, bara jag som är retardet nog och såg den igår. Dumma mig.

Lateeer.

Can you feel it? Can you feel it running through your bones?



Typiskt. Typiskt säger jag bara. Det är konstigt hur man kan känna på sig saker ibland. Nu ska jag inte sitta här och ta ut någonting i förskott men jag tror att jag har rätt. Det återstår att se senare idag.
Jag borde ha grejat det igår, då hade det varit klart och jag hade kunnat åka iväg idag, visserligen själv, vilket jag känner att jag klarar.
Nåja, får väl åka förbi idag helt enkelt.
Gör inte så mycket egentligen att det inte blev något nu idag, med tanke på hur jag har mått de senaste dagarna, men det stör mig. En stund hade jag nog klarat av.

Tror ni jag kunde somna igår?

Jo det kunde jag faktiskt. Har ändå en lampa tänd och sen hade jag på tvn på högre volym än vanligt så det löste sig. Dock vaknade jag halv fyra och då hade tvn stängt av sig så jag var tvungen att slå på den igen, inte en chans att jag ville sova utan den på. Så fort jag vaknade tänkte jag på den jävla filmen.

Vad har vi lärt oss? JAG SKA INTE SE PÅ SKRÄCKISAR.
Det är inte bra för mitt psyke. Jag blir knäpp(are).

Nåväl folket, god morgon. Solen lyser, och eftersom jag inte kommer komma iväg som planerat idag så kanske man ska ta en promenad i det fina vädret? Låter lite lockande ändå.

Paranormal activity



God kväll!

Har haft en trevlig kväll trots min hemska magvärk. Åt kvällsmat för en stund sedan, kan inte direkt påstå att jag är särskilt frestad över att äta när det ständigt gör ont i magen. Var inte speciellt hungrig heller, men äta bör man annars dör man. Nåja, inte på en gång men allt eftersom. Och du blir dum. Och trött. Och jävlig. Osv. Inget att eftersträva med andra ord.

Var nere hos min vän och kollade på film. Jag hade med mig en film vi egentligen skulle kolla på och det var en väldans massa meck med Xbox som inte kunde läsa av det brända helvetet, en dvd som kunde läsa av men inte ville spela. Så vi åkte till filmtajm, men eftersom att de inte riktigt är med i svängarna så hade de inte fått in filmen. Så istället för ORPHAN som vi skulle ha sett blev det PARANORMAL ACTIVITY.

Ja, ni som har sett filmen kan intyga att den är rääätt så äcklig. I alla fall i slutet. Idioten skrämde livet ur mig. Och jag ser aldrig på skräckfilmer och där har ni orsaken. Men jag gav mig till vika eftersom min vän älskar skräckisar. Jag kommer däremot inte kunna somna och om jag så gör så hoppas jag innerligt som min mamma sa när hon hämtade mig, att jag ska drömma om gröna ängar och fjärilar. Eller nej förresten, jag drömmer hellre om godishav, glassbarer och Reid alternativt nej ingen annan.

Så mitt råd till er om ni är som jag, det vill säga mesiga för skräckisar och mörkrädda, se inte Paranormal activity innan läggdags!

Good night sleep tight. Dream well (and for tonight) don't go to hell!

Peppar, peppar ta i trä? Fungerar inte.



När jag vaknade i morse så mådde jag rätt okej. Var lite trött men inte mer än så. Ingen magvärk, ingen huvudvärk osv. Timmarna går och fortfarande ingen värk. Gööött tänker jag. Men så för en liten stund sen, ja tacka fan för att den kom tillbaka. Kan inte komma på alls vad det kan vara. Den är spänd, svullen och titt som tätt kommer det smärtor i hela magen. Alltså inte bara på ett speciellt ställe för då kan det vara liiite lättare att räkna ut vad det kan tänkas vara. Nej nej, det sitter i hela magen. Så underbart så jag nästan dör.
Jag vet att det inte är magkatarr, känner igen de olika smärtorna som det kan orsaka. Så vad är the issue whit my mage tro? I would really like to know now.
Jag säger bara morr på det. Sjukt störande i vilket fall. Jag mår dock inte så illa. Bara lite, men går klart att överleva utan att tvingas behöva lägga mig ner.

Har gjort middag i vilket fall. Så helt sysslolös har jag inte varit. Skönt att fått det gjort så slipper jag ta itu med det senare. Bara att lägga upp på tallriken.

Jag kommer bli dum i huvudet



De visar reklamfilmen för Di levas nya skiva hela tiden! Jag kommer bli dum i huvudet!
Han gör covers på gamla 80-talsklassiker (om jag inte minns fel) och han TROR att han gör det bra? Det låter helt för jävligt om jag får uttrycka min åsikt. Och det säger jag inte för att jag inte tål Di leva, som jag har nämnt innan, han får leva i sina hippiebubbla bäst han vill, jag tål honom bara inte, men jag hade inte backat för att säga att han är en bra artist om fallet var så att han var det, vilket han inte är enligt min mening.

Hade jag varit en sådan där reklamsnackare på tv hade jag totalvägrat att promota hans skiva, eller ja, de kanske inte heller tycker han är bra, men jag hade inte gjort det. Jag hade satt mig på tvären och bara sagt: NEPP!
Jag skulle hellre promota skit i ett helt år än att ens nämna hans värdelösa skiva i något sammanhang.


God morgon folket!



Idag känner jag mig betydligt piggare. Ingen huvudvärk, inget illamående och inte fryser jag heller. Inga problem så långt ögat kan nå *peppar peppar ta i trä*.
Så idag ska jag ta och träffa min fruga. Senare ikväll då. Nu under dagen ska jag antagligen träffa Jessica. Annars ska jag dra med mig mamma ut på lite äventyr hade jag tänkt. Solen skiner ute, så inne bör man ju inte vara har jag hört.
Jag däckade av strax efter tio igår. Kanske var det jag behövde? Sömn? Vila ut mig ordentligt? Somna efter tio och gå upp runt nio? Nu vaknade jag i och för sig ett par gånger men jag fick säkerligen fem ihållande timmar och det gör mycket ska ni veta. Vet inte när jag fick det sist.

Vad har ni för er idag?

And it delivered



Yes! Posten prövade inte mitt tålamod idag. Äntligen kom avilapparna jag har väntat på hela veckan. Så jag tog spårvagnen till Frölunda torg, in på Hemköp, ställde mig i en rätt så lång kö. Går fram, lämnar lapparna till tant, tant kommer tillbaka tomhänt. WTF?!

Tant: De har kommit till OKQ8 på Skattegårdsvägen
Jag: Jaha. Okej. Jag antog att de skulle komma hit. Det står ingenting på lappen så jag antog att det var hit de hade skickats.
Tant: Ja, det var väldigt dumt att de inte satte lappar. Men vill du få dem skickade hit?
Jag: Nej då, det är lugnt.

Stor idé? Tappen ligger några minuter från min hållplats. Så alltså vagnen tillbaka hem, hoppa av, gå till tappen och sedan gå hem. Jävla krångel.

Dessutom undrar jag seriöst vad det är för fel på mig. Jag mår illa och har ont i magen. Jag har inte ätit något konstigt, jag har inte ätit för mycket (nåja förut men det var inte så illa som jag trodde, jag har inte ätit för lite, jag har inte ätit något som jag inte brukar, jag har inte ätit något som jag kan tänkas reagera på.

Så vad är problemet? Jag träffade visserligen min moster igår och hon hade spytt å grejer. Men hon trodde att det fanns en orsak, så jag tror inte att hon stod där med vinterkräksjukan direkt.

Jag ska ju för jössenamn träffa min fruga och vi ska ut en sväng. Men jag kommer inte långt om det här inte går över vill jag lova.

Att äta för mycket



Att äta är bland det bästa jag vet. Och ibland äter jag för mycket, och det är gött. Men inte när det börjar lägga sig och magen blir spänd osv. Nu gjorde jag det misstaget igen. För mycket lunch vill jag lova.
Tror jag måste gå och lägga mig en stund. Ja, inte sova då. Men knäppa upp brallorna för en stund. Och invänta en sisådär 300 rapar. Efter det lär jag må prima.

Vad tror ni? Har jag någon lycka idag när det kommer till posten? Kommer bli extremt upprörd annars.

Ha det så.

Det är något speciellt med solen



Det är något speciellt att vakna upp av att solen nästan lyser in i ens rum. Det är nästan så att man vaknar utvilad. Det gjorde inte jag, jag var aptrött, men jag piggnade till otroligt snabbt. Som tur är. Ska snart bege mig i väg. Om dryga timmen. Så nu sitter jag här med kaffe och lyssnar/ser på Rivstart.

Jag hade ett problem igår. Jag letade efter en sida på nätet. Som säljer kläder. Och jag kunde inte för allt i världen komma på vad sketsidan heter. Det enda jag vet är att det är en kines som är modell för kläderna. Och jag satt och skrek för mig själv samtidigt som jag sökte på google i hopp om att DEN DÄR JÄVLA KINESEN SKULLE DYKA UPP!
Yees, det var vad jag satt och skrek: KAN DEN DÄR JÄVLA KINESEN DYKA UPP NÅGONGÅNG?!
Jag prövade min lycka med google, men google ville inte ge mig någon lycka så nu suger google. Bajgoogle.
Sen gick jag och la mig och kollade på världens bästa tv-program, Criminal minds för er som inte hänger med i svängarna. Sen kort där efter när programmet var slut somnade jag gött med en katt som sov på min arm.

Hade ni en trevlig kväll? Ska ni ha en underhållande dag idag?

Håll-i-gång-memod-med-skenbensproblematik



God kväll gott folk.
Nu har det varit en produktiv dag igen. Eller kanske inte produktiv men håll i gång har det vart minsann!
Jag har bytt sängkläder, dammat, dammsugit, tvättat, hängt upp tvätt, handlat, fikat, hämtat paket och gått en stund. Nja, gick ner till min vän för själva fikat. Men eftersom jag har lite ont i skenbenen så var det ingen lätt match och inte blev det bättre efter jag hade gått vill jag lova. Men hur som helst. Jag är helt död. Slutkörd. Massa trött.
Hade det inte varit för att jag ska se på Criminal minds om ungefär två timmar hade jag så gått och lagt mig. Men jag sätter mig här i stället. Dessutom måste jag prova mina kläder, HM-paketet kom idag i alla fall. Frågan är bara hur länge jag behöver vänta på mina andra paket? Å på mitt andra HM-paket. Juni, i mitten av Juni kommer resten av hm-grejerna. Sanslöst. Borde fan få det gratis med tanke på den väntetiden.

Nåja, vad har ni haft för er idag? Har solen lyst? Mår ni bra? Har ni dött? Yeah, you get the point jag hoppas!

Laaater.

Att drabbas



Att drabbas av akut trötthet är inte kalas. Men det kan och ska inte stoppa mig idag. Nu låter det verkligen som om jag ska göra något riktigt roligt och hej å hå. Men det ska jag ju inte. Jag ska tvätta och hämta ett paket åtminstone. Så mycket vet jag. Sen ska jag i väg och dricka ett par koppar kaffe senare i eftermiddag.
Så nu gäller det bara att skapa någon slags energi. Vet inte var jag ska få den i från. Kanske borde dricka lite kaffe? Å låtsas som om jag blir lite piggare? Nåja, det återstår att se. Ska ju inte tvätta förrän kl 14 så har ju lite tid på mig.

Jävla väder. Jobbigt grått ute. Inte kul. Skyller tröttheten på det ska ni veta. Jag skyller allt på vädret. Japp, bra att ha något att skylla på och vädret tar inte illa upp eftersom den vet att jag ändå tycker om den. Nästan alla olika väderslag. Typ. Men okej då, mest sol och blixtrar och dunder tycker jag om.

Öh, ja. Kaffe får det nog bli. Jag gillar ändå att dricka mycket te men det är dock inte lika effektivt som kaffe. Vad skulle jag göra utan kaffe? Jag skulle så gå runt som en zombie och det kanske är hett någonstans men inte här.

See ya later!

Svårigheter på morgonkvisten



Min dumma, men ack så söta katt ligger i mitt knä as we speak. Det blir lite krångligt att skriva då, när man bara har en hand. Puckot ligger nämligen på min arm, som tur är den vänstra, jag har inte mage att flytta på den, han sover ju så gött.

Idag har jag lite att göra. Jag ska byta sängkläder, tvätta, fika och förhoppningsvis hämta paket på posten. Gud nåde om de inte kommer idag. Then I'm gonna bli a little grinig.

På tal om det här angående Efterlyst. Jag kan ju inte säga att jag blev mindre fuckad igår.
En tjej vars pojkvän misshandlade henne så grovt och brutalt att hon hamnade i koma, hon kan inte gå längre än 40 m med rullator och kan inte heller prata. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Det är så fruktansvärt hemskt och rått och overkligt. Han fick tolv års fängelse för dådet. Inte ens skäligt, han borde siita inne resten av sitt liv. Men för att vara Sverige så är jag måttligt chockad över straffet. Vi är rätt mesiga med fängelsestraff i det här landet.

Nåja, god morgon på er. Hoppas ni har sovit gott.

Oops!



Å så var det kvällen. Värst var tiden flög i väg. Förstår ingenting. Tyckte dagen gick fruktansvärt långsamt men tydligen inte.
Efterlyst om dryga timmen. Jag har kommit på att det programmet har fuckat upp mig. På alla möjliga plan.
Jag vill inte träffa en person och börja tycka om den/det. Tänk om den mördar mig? Seriöst, det skrämmer livet ur mig. Jag orkar liksom inte bli mördad, det är jobbigt. Kanske inte för mig, men för de som bryr sig. Himla onödigt dessutom. Jag borde inte få titta på Efterlyst och jag borde inte titta på Criminal minds heller, men det är för bra för att avstå i från. Så det lägger vi ner med att sluta kolla på det. Det går inte för sig. ALLS.

Jag har varit extreeemt uttråkad idag. Så vad gjorde jag? Jag lagade mat, slängde soporna, gick fram och tillbaka i lägenheten, tog bort mitt nagellack, spelade spel med mamma, retade Morris, gick ner till affären, gick ner för trapporna i i uppgången två gånger (jag tog hissen upp alltså, please), jag diskade, jag stirrade på datorskärmen i hopp om att något kul skulle dyka upp, men det gjorde det inte.

Tur att det är kvällen/natten nu. Sova snart ju. Inte för att jag vanligtvis längtar efter att gå och lägga mig, föredrar ju nästan att göra saker i stället. Åtminstone ibland. Jag såg aldrig någon film heller. Jag gjorde ju så mycket annat i brist på annat. Höhö..

Today I don't like the post



Jag väntar på breeev! Men de kommer ju aldrig. Så idag gillar jag inte posten. Men när jag tänker efter så kanske det inte är postens fel utan de som ska skicka brevet. Baajs.
Kan ha och göra med att jag är mycket uttråkad och jag vet inte vad jag ska göra.
Funderar på att titta på en film men då blir jag slö å det är rätt fint väder ute så man kan ju gå ut och gå men jag har ingen att gå med så då är det bara tråkigt. Det är inte det att jag inte kan gå ut själv men utan musik går det inte och min iPod är stendöd. Väldigt tragiskt alltsammans.
Jag kan inte laga mat för det ska mamma göra sen. Jag kan göra salladen vi ska ha men det går ju på två röda sekunder så då är jag lika uttråkad om fem minuter som jag är nu.

öööööh. Vad har ni för er idag? Berätta gärna så får jag någonting att göra!

Smell ya later!

Var är solen syster? Ser du solen syster?



Jag börjar känna att det här förhållandet går mot sitt slut. Jag förstår att man inte alltid kan hålla vad man lovar. Att saker och ting kan komma i ens väg. Att det ibland blir mörkt. Att vinden vänder. Blött och dunder kan också förekomma så klart.
Men att alltid ljuga? Eller nåja, nästan alltid?
Var är ljuset? Var är värmen?
Kan vi inte lägga det bakom oss nu? Räcker det inte? Vi har haft det så här i närmare fyra månader nu.
Jag vet seriöst inte hur mycket jag orkar. Att ständigt bli besviken.
Jag kan ta de mörka, dånade, blöta perioderna när man vet att de ska komma. Men inte när man ständigt blir lovad något annat. Det är ruttet.

Så kära SMHI, jag har alltid haft ett gott öga till er, för att jag älskar väder. Det är fascinerande, men nu har ni satt eran sista potatis i det här förhållandet. Jag orkar inte med era falska förhoppningar. Nu har jag och vädret ett egen relation. Där vi inte lovar eller har några som helst förpliktelser. Vi bara tycker om varandra. I vått och torrt.
Och det är mer än vad jag kan säga om er. Med ljug, förhoppningar och ingen villkorslös kärlek säger jag adjö.
Jag önskar er dock all lycka på vägen. Kanske är det någon annan själ där ute i vimlet som har mer överseende än jag.

GOD MORGON PEOPLE!

På riktigt nu



God natt. Eller ja, hoppa i säng ska jag göra. Kommer seriöst svimma av trötthet snart.

Ha en bra kväll kära vänner.

För Skalman han är tlöööött



Ja det kan ni hoppa upp och sätta er på. Helt slut är vad jag är. Förstår inte varför. Eller jo, jag har hållt i gång heeela dagen. Och för en stund sen åt jag middag (jag vet sjukt sent för att vara mig) och då blev jag om ens tröttare.
Anyhow.. Ska på dejt på fredag. Hoho. Man måste vara rädd om varandra, ta vara på romantiken.
Så infravärme, kyliga fötter med alldeles för många glas vin. Det är där ni finner mig under fredagskvällen.
Uteserveringarna har nämligen slagits upp i Göteborg och det tycker vi om.

Dryga timmen kvar till DH, gött, då kan jag gå och lägga mig och förhoppningsvis somna relativt fort efter det. Ska upp och i väg imorgon också så behöver de stackars timmarna jag får.

Var inne på min bank förut. Så stod det "reserverat belopp" (har aldrig sett innan, har aldrig varit där innan) så jag blir tokskraj. Å tror att "banken" ska dra 600 kr från mitt konto. Så jag tänkte helvete heller bankjävel, är du helt slut i huvudet? Men sen läste jag och de har redan "dragit" det.
Jag förstår bara inte varför de ska envisas med att lägga till en extra kolumn med namnet "reserverat belopp" och under summan av de reserverade beloppet och fullkomligt skrämma skiten av mig.
Jävligt dumt.


Ibland är jag produktiv



Jag har sökt två jobb redan! Jag känner mig extremt duktig, ingen är lika grym som jag. Jag är finner mig extremt produktiv. Jag kan vara extremt produktiv när jag väl lägger den sidan till.
Höhö. Nej, jag har inget storhetsvansinne.

Jag blir sjukt taggad när jag väl kommer igång. Jag vill söka mer, mer, mer, mer jobb!
Men de börjar sina nu. Just nu finns det inga nya på platsbanken eller merajobb på gp.se
Det suger. Jag är on fire nu för guds skull.

Tycker det ska ramla in jobb. Strunt samma om jag inte får dem. Jag vill söka dem ändå.


Scooby do-be-do where are you? We got some work to do now!



Ja det har jag sannerligen. Jag ska kika in på komvux/lernias hemsida och titta på lite utbildningar. Jag ska ta mig i kragen och ringa tre telefonsamtal. Jag ska ändra mitt CV och mitt personliga brev.
Jag måste till posten och skicka i väg fyra paket och jag måste damma mitt rum.
Det sistnämnda lär inte hända idag. Men jag tänker på det. Och det sägs ju att det är tanken som räknas, sådetså!

Jag har fått gjort en del idag trots att klockan inte är mer än halv ett.
Jag var hos min jobbcoach som tidigare nämnt och sen fikade jag med pappa. Jag fick beröm för min hemuppgift. Tydligen skriver jag väldigt bra. Och vuxet. Det var det hon sa. Att jag uttrycker mig väl, skriver bra, det låter vuxet och erfaret. Sen var hon tvungen att tillägga att "Ja inte för att du inte är vuxen alltså, men ja du förstår vad jag menar."

Söt den där Heide. Mitt möte var kl 10 jag var visst där fem över halv tio. Man kan ju inte säga att jag inte kan passa tider. Jag passar dem lite för bra om jag ska vara ärlig. Mannen i receptionen höjde på ögonbrynen och sa: "Men det är ju en hel halvtimme kvar."

Dumma honom. Var glad att jag är i tid och underlättar för er. Ditt dumma troll.

Nu ska jag nog beta av ett avsnitt av gossip girl. Kollar om serien. Fråga mig inte varför, kändes som en bra idé i vilket fall.

And so that bitch woke me up



En av mina bästa vänner ringde och väckte mig kl halv sju i morse. Hon sitter i talande stund på ett flyg till USA för att hälsa på sin pojkvän. Och nu kan man ju tro att hon ringde mig, just mig, för att hon tycker om mig så mycket eller hur?
Men nej nej, hon ringde mig för att hon visste att jag snart skulle upp.
Som den goda människan jag är så önskar jag inte att hennes flygplan kraschar utan bara får lite turbulens. Jag önskar henne även en underbar resa. Sa till henne att hålla utkik efter Reid så kan hon ju alltid kidnappa honom, jag fyller ändå är snart. Dessutom varnade jag henne för seriemördare, att hon skulle akta sig. Men det hon inte vet var mer att jag varnade för att hon inte skulle bli en.

Jag brukar faktiskt gå upp typ tio i åtta istället för sju. Men ska till min jobbcoach kl 10, så jag måste gå hemifrån strax efter nio. Och på tal om det kära vädret, sjukt disigt, det går inte att se ett smack!


Hunter's lullaby



Konstigt vad mycket ett telefonsamtal kan göra.
Den där klumpen försvann.

Har ni haft en bra påsk kära vänner? Det har jag. Trots att jag absolut inte har gjort ett smack.
Men av att döma hur min hand ser ut så kan man nästan tro att jag har varit ute och snurrat.



Det var en jobbig dude på vagnen igår så jag gav honom på käfta!

(Följ gärna bloggen här: LÄNK)

Att sakna något man aldrig trodde man skulle sakna



Intressant det där. Att något man aldrig trodde man skulle sakna sitter jag nu och önskar var som då.
Jag föredrar att blicka mot framtiden. Jag är inte mycket för att titta bakåt. Visst kan jag vara bitter över saker och människor från förr eller för sedan en liten tid tillbaka. Och mycket för att sedan se det i klarhet. Vad jag har lärt mig om andra och om mig själv. Att det ibland var bra det som skedde, att det inte blev som jag ville.
Men mest för att se vad jag har klarat av.
Det här är utanför min kontroll. Så nu glömmer vi det. Sorry for the deprimerande inlägg.

Jag åt ett sjärtäpple förut! Dock smakade det inte baj som tur var. Riktigt saftigt var det. Ett perfekt arsle.



Fint va?

Öh, rubrik?



Jag som precis hade tänkt att mobilblogga från min säng och skriva "Titta vad roligt jag har, jag stirrar upp i taket." Men just då fick jag ett sms. Så om en liten stund ska jag dricka kaffe med en vän.

Fasligt grått ute. Man blir sjukt trött då ju.

Kaffe och kortspel ska säkerligen kunna vända den här dagen.

Peace out brothers.

Jag ser det snöar, jag ser det snöar



Ja, på tv alltså. Närmare bestämt i Stockholm. Men jag tänker inte skratta åt det. För då ändrar säkert fronten riktning och kommer ner hit. Men ta det lugnt kära vänner, det är nog bara blötsnö, försvinner säkert redan under dagen alternativt imorgon. Gråt nu inte för mycket.

Vi har inte så där hejdundrans fint väder här i Göteborg heller. Regn och blåst. Tror jag, jag vet inte, har inte varit ute än.

Jag har lite att göra idag. Har en hemuppgift jag ska ha klart tills imorgon som min jobbcoach gav mig för snart två veckor sedan. Det här känns lite som skolan, jag satt alltid dagen innan något skulle vara inlämnat, lär mig aldrig.
Nåja, det är inget stort eller jobbigt.

Vad har ni för er idag?

Kan ni gissa?



Kan ni gissa vad min mamma gör just nu?
Jag vet vad hon inte gör.

SPELAR BINGOLOTTO!

Hahahaha. Jag kommer leva på det här så länge.

So funny I could die



Jag nämnde i föregående inlägg, eller var det var, att mamma skulle spela bingolotto ikväll eller hur?
Dock hade hon inte köpt bingolotten ännu, jag kikade efter när jag var i stan men varken 7-eleven eller pressbyrån sålde. Så vi tog oss en tur nu, vi skulle ändå till ica och handla lite.
På ica hade de inga, så vi åker till OKQ8 likadant där, vi åker till ica kvantum fortfarande tomt, vi testar shell och statoil lika tomt tillslut åker vi in på torget och mamma får tag på en.
Så efter många försök så får hon äntligen sin lott.

Men så.. När vi står i hissen så tittar hon på lotten så ska jag kolla något på den så tappar hon den. Inget konstigt, bara det att istället för att landa på golvet åker den i mellan springan och puts så var den väck.

Seriöst. Jag skrattade så jag dog. Jag skrattar fortfarande. Mamma blev arg. Jag skrattade så jag fick ont i magen.

Vem säger att man inte har roligt med sig själv?



Bjuder på en konversation från igår kväll med min vän Nina. (Hon hade varit och köpt 1,5 kilo godis till sin pojkvän, och trodde att butikspersonalen undrade vad hon sysslade med. Jag lugnade henne med att säga att de säkert inte alls undra, det är ju trots allt påsk.)



Bakslag, bakfylla, bakhåll



Medans säkerligen halva Sveriges befolkning ligger och är apbakfulla så har jag hunnit med en hel del.
Jag har hunnit tvätta mitt hår och föna(!) det, det tar en bra stund, jag har hunnit med en fika på stan och till och med hunnit reta Morris. Next thing on the schema är att flytta ner ett par saker i källaren och hämta upp min datorstol.

Hur många av er är bakfulla idag? Och om så, var det värt det? Hade ni en lyckad påskafton?
Det hade jag, trots min trötthet, jag såg på ett antal Mia och Klara avsnitt och sedan en film om Leonard Cohen.
Och det bästa av allt då somna innan tolv med en mage full av påskgodis.

Det blåser rätt duktigt här idag.

Mamma ska spela bingolotto ikväll. Jag kanske följer upp henne på den tanken. Vilket innebär att jag behöver få ett ordentligt kokt stryk.

Påsk-tv? Seriöst?



VARJE påsk och VARJE jul tjötas det om hur mååånga BRA filmer det går på tv under dessa helgerna.
Alltså jag har ett ord till er. SKIT-TO-THE-SNACK!
Det är bara dåliga, efterblivna fimer. Och med det menar jag skådisar som inte bör vara det och manus, regi och sjävla "filmningen" suger apröv.

Ett annat faktum är att alltid när man bestämmer sig för att stanna hemma, inte orkar gå ut eller inte kan eller vad det nu än är som avgör att du sitter bänkad framför tvn, (kanske har du en riktigt soffpotatis till man eller så är ni potäter båda två), så är det också ALLTID skit på helvetesburken.
Däremot när du väl är ute då passar de jävlarna på att visa filmer man faktiskt vill se.

Det får väl bli Mr Harry Potter idag igen. Jag, Harry, Hermoine, Ron och mitt påskgodis. Helkväll.

Om ni ska göra stan osäker. Gör det för mig med. Shota lite för mig. Gör inte något som jag inte skulle göra.


Them assholes!



Inte nog med att de ville ta mina maskiner. De tog mitt torkrum också. MORR.
Jag ska laga middag också. Mamma ramlade nämligen in genom dörren kvart över sju i morse. Så hon är rätt död.
Dessutom hade hon inte fått göra maten ändå kom jag på. Hon vet inte hur man gör min speciella laxtjohej.

Jag undrar om jag ska orka ta min cykel till ica eller inte. Det känns som ett marathonlopp liksom. Och sådana är sjukt jobbiga har jag hört.
Jag ska inte hämta upp den lilla tvätten från torkrummet förrän vid halv sex. Ja, alltså, jag fick mitt torkrum, men en timme senare än vad jag skulle. Fult.

(Följ bloggen här: LÄNK)

Satans maskintjuv!



Jag roar mig med att tvätta den här eftermiddagen. Eller det var åtminstone det jag trodde att jag skulle göra.
Men till min stora fasa när jag kommer ner till tvättstugan, så är mina maskiner upptagna.
Blev lite osäker där ett tag.. Jag kanske inte skulle tvätta? Så jag gick och kollade på tavlan.
MEN JOHO, det skulle jag visst. Den ena maskinen blev stoppad eftersom personen i fråga som fick sitt klädesplagg tvättat (jo det var bara ett, jag fattar inte heller).

Ingenting mer med det. Min andra maskin var fortfarande full av någon annans tvätt. Så jag tar min ena maskin och fyller den till max. Och tänker positivt för mig själv att självklart kommer personen som har snott min maskin snart ner och tar ut sin tvätt. Så jag står kvar i en kvart. Inte kommer den någon jävel inte. Jag funderade starkt på att ta ur personens tvätt slänga den på golvet och hoppa på den med mina alldeles för orena skor.

Gud nåde henne/honom om de inte har varit nere och tagit bort sin tvätt när jag går ner igen om en stund.
PUH! Jag tycker inte om att bli upprörd på självaste påskafton. Det är meningen att det ska komma dumma småbarn som är utklädda och ringa på dörren och hoppas på att få godis eller nåt.

... Eller vänta? Nu är jag ute å cyklar va? Det är när det är halloween som man gör sånt?

SKÅL!



Jag börjar dagen med en stöddig drink! Vadå tycker ni att det är lite tidigt? Jag säger att det är bara påskafton en gång om året.




(Följ bloggen här: LÄNK)

you're the sunshine of my life



God morgon solstrålar!

Hur är vädret där ni bor?
Här är det verkligen strålande väder. Såpass fint väder att jag råkade beställa ett par grejer från H&M. Så när jag sitter här om ett par veckor och gråter över min spillda ekonomi ska jag skylla allt på solen.
Det är nästan att man får ångest om man inte tar sig ut och tar vara på solen idag. Lite som att känna sig som en dålig människa. Jävla sol, ställer till det för mig.

Det tog mig bara lite mer än tre timmar att somna igår! Gotta love huvudvärk. Och dessutom vet jag inte riktigt vad mina grannar sysslade med. Tror de hade något sådant där som kallas fest.

Jag hade faktiskt planer nu under dagen. Men de sket sig fick jag reda på för en stund sedan. You get so trött on people who always ändrar these så kallade mötena you are about to ha with dem. Yeah, know I mixin the språk igen, it's like a sjukdom. Can't hjälpa it riktigt. And sometimes du get taken for en retarded människa and that is not alltid funny I tell ya!

Vad ska ni hitta på idag? Har ni påsktraditioner osv? Går ni ut och gör stan osäker på kvällen eller föredrar ni att ligga med spänd mage efter allt ätande som dagen bjuder på?

(Följ bloggen här: LÄNK)

Good night, sleep tight. Dream well, go to hell.



Nu tänker jag passa på och tacka för alla kommentarer!

Jag har fått allt i från glad påsk till krya på dig och tips om tabletter.
Haha. Ni är för sköna alltså.

Nu tänker jag inte alls gå och lägga mig och se det sista på Harry Potter. Nehej då.

GLAD PÅSK på er tokar!

Blow my head off



Jag har en fruktansvärd huvudvärk för tillfället. Eller okej, jag har haft ont i huvudet hela dagen men den blir bara värre. Tabletter vill inte hjälpa mig idag så jag är strandsatt i mitt hem, närmare bestämt min säng.
Naturligtvis när jag får flera förfrågningar om fester, utgång och liknande. Bara att bita i det sura äpplet och stanna hemma. Dumt uttryck förresten, tänk om man nu gillar sura äpplen? Då är det väl inte så jävla illa, eller? Hehe..

Mamma blev glad för sitt påskägg i alla fall! Bäst för henne vill jag lova. Annars hade jag gått bananas.



Jag tryckte ner helvetet i ett påskägg. Det gick med lite våld. Å vem säger att våld inte löser några problem? Tss.

Jag fick en liten påskpresent av min mormor förut också. Pengar och en trisslott. Jävla nit. Jag vann inte den där miljonen som jag låg och tänkte på igår kväll. Typiskt.

Har ni för er ikväll kompisar?

Here you have the påskägg!



Hallå hallå i stugan!

Här har ni mormor och mosters påskägg!




Vadå ska det vara något i? Det är ju ett ägg med påskmotiv. Blir inte det automatiskt ett påskägg då?

Höhöhö.. Just kidding!



Försök nu att låta bli att ge mig alltför många komplimanger om hur fina de är och hur snäll jag är.


Då kommer det sluta med att jag blir så här generad och aldrig mer kommer kunna kolla någon i ögonen. Så då förstör ni indirekt mitt liv liksom.

Glad Påsk på er kära vänner!

Påskfixerier



Så nu är jag hemkommen från dagens handel. Det var då inte lätt. Folk överallt, så klart med både barn och kundvagnar.
Det enda jag skulle ha var i och för sig papper, mjölk och sallad. Och ja, påskpresenter. Men det kan jag ju inte skriva här vad det är för något. Mamma läser bloggen.

MEN! Jag ska ta bilder så får ni se senare eller imorgon.
Nu ska jag fixa med mina presenter.

Och håll i hatten nu... ANDERS EKLUND är död. Vet ni vad som hände? Tog han livet av sig i finkan eller nåt?

Smell ya later!

Tjorven och Skrållan pt. 2



Låt mig glida in på ämnet igen.
Nu målar en liten sketunge på väggarna. För det var någon gammal gubbe som målade där innan. Men han gick.

Så nu har jag två frågor.

1: Varför lämnar man en unge på högst två år helt själv?
2: Varför sätter man inte på locket på målarburkarna? Färgen blir änna dålig annars och kan torka.

Stupid asses.

Nu sitter sketungen på en flotte med en liten räv och helt plötsligt kommer Beethoven och skäller som en tok.
Jag fattar ingenting.

Tjorven och Skrållan



Nu sitter jag här med ett stort problem.
De visar Tjorven och Skrållan på fyran eftersom att det är en sån där jobbig långfredag idag så börjar inte nyhetsmorgon förrän kl nio och inte finns det ett smack att kolla på, så det är bara att vänta ut tiden.

Men för att återgå till mitt problem. Vem fan är vem? Är Skrållan hunden? Eller är det ungen? Eller är det tvärtom? Eller heter hunden något annat? Och den feta ungen som jag antar är Tjorven eller Skrållan är det en tjej?
För den är fet i alla fall och ful. Man ser inte att det är en tjej om det nu ska vara en tjej. Och varför döper man sitt barn till Tjorven eller Skrållan? Är det ens namn Tjorven får mig att tänka på korv och namnet Skrållan på någon slags leksak till bebisar, typ en skralla.

Förstår mig inte alls på det där.

God morgon kära vänner. Sol i Göteborg idag! Hej och hå. Igår öste regnet ner, idag är det ytterst få moln på himlen. Idiotiska kastvindar hade vi här igår också, full storm. Livat.

Såg ni Criminal minds igår? Läskigt vill jag lova, men ack så bra!

Maybe if I go to bed my depression will fly away



Medans alla andra normala dårar är ute och partajar ska jag hoppa i säng. Mmm, min sköna, stora säng med 6 kuddar och en hårig best som tar upp onormalt mycket plats. Nu blir ni allt avis va?
Den håriga besten jag talar om är så klart Morris. Min blonda dumma katt.

Jag ska nämligen i väg och påskhandla relativt tidigt imorgon med Jessica och med min otur så kommer väl affärerna krylla av tokiga kärringar och gubbar. Säkert utklädda barn också, för det är ju så gulligt menar jag. När jag ser dem så önskar jag att någon kunde skjuta mig och stoppa lidandet som jag känner.

Dock är det inte jag som ska handla en massa äcklig påskmat utan det är Jessica. Ja, det blir ju så när man ska ha gäster (alternativt) parmiddag. Jävla vuxna människor.

Good night sleep tight, fellas!



When you hear the word OFRISK it's me they are talking about!
(Glöm inte att följa bloggen här: LÄNK)

Löjligt stor kaka



Här har ni mästerverket.

Erkänn nu att det är den största cocosbollen-negerbollen-cocosbullen-chokladbollen-negerhövvemedmjäll-or-what-ever-you-people-may-call-it ni nånsin sett?!

KLART DET ÄR!



MASTERPIECE I TELL YA!
(Följ bloggen här: LÄNK)


Mammas typ av humor



Det här tydligen mammas humor. Det ska föreställa en finsk paraplydrink. Är det bara jag, men är inte det där en ganska normal om än stöddig drink? Perfekt på förfesten, så slipper man göra av med så mycket pengar på krogen menar jag..

Tjo flöjtar!



Nu har jag kommit hem efter en tur ute med mamma. Fick äntligen köpt ett par nagellack. Var fattigt på den fronten vill jag lova. Och jag känner mig liksom naken och exposed utan nagellack (höhö Maria Montezami är en nöt).

Nu ska jag i vilket fall försöka få i mig mat och sedan ska jag baka cocosbollar till min moster för hon fyllde år i tisdags och jag kunde inte vara där efter som jag tyckte det var så kul att ligga i sängen och inte kunna röra mig.

Mästerverket får ni se senare.


Höjden av lathet



Höjden av lathet är när du ser att du har fläckar på dina byxor men inte orkar byta.


Nyheterna roar



Kinesiska är er skojigt språk. Precis som norska. Hysteriskt roligt.

Idag fyller en av mina bästa vänners pappa år. Sicket skämt han är ändå.

Vad har ni för er idag vänner?

Btw... Vilken är emosarnas favorit högtidsdag?
SKÄRTORSDAGEN!

Höhöhö.. Förlåt var tvungen. Den är så himla dålig.

(Följ bloggen här: LÄNK)

Have you ever seen the rain? - yeah, it's right outside the window stupid.



Ho ho!
Nej idag regnar det faktiskt inte. Inte än i vilket fall. Det ser nästan ut som om solen kommer titta fram. O'hoj!
Jag gick totally bananas igår, jag skrev 8(!) inlägg. Kors-i-mother-fucking-taket säger jag då. (ursäkta det vulgära språket så här på morgonkvisten)
Idag tänker jag tvinga ut min mamma. Jag känner mig på ett extremt slösahumör. Jobbigt när det händer, pengarna tappar liksom värdet. Ytterst smärtsamt.

Jag vill passa på att säga tack för alla era fina kommentarer!

Och en speciell hälsning till Haley: Nu är det så här Haley, att jag och Spencer har haft ett långt och väldigt välmående förhållande i närmare fyra år. Trots att han inte vet om det än så ska vi en dag gifta oss. Så sorry, han är min. Men om du sköter dina kort rätt så kan jag KANSKE tänka mig att dela med mig av honom. Lite. Självklart på mina villkor. Jag anpassar mig inte hur som helst.

Ha en bra dag vänner!
(Följ bloggen här: LÄNK)

RSS 2.0