Vad har Kina och Efterlyst tillsammans?



Jag och mamma ligger och tittar på Efterlyst och i slutet av programmet svarar Leif GW Persson på frågor insända av tittare. En fråga är naturligtvis om åtalet mot Mats Alm. Frågan lyder i stil med om Mats Alm historia verkligen håller osv.

Leif GW Persson:
(babblar på om historian Mats Alm gav strax efter hans fästmö försvunnit) Han ska då tydligen ha blivit kidnappad av ett par skumma kineser, blivit lagd i en bagagelucka och legat där i tre dagar för att sedan vakna upp bredvid sin...
Mamma: Min hatt den har tre kanter, tre kanter har min hatt. Och har den inte tre kanter då är den inte min hatt. Jag kan se Mats Alm sitta där i rättegångssalen och nynna: Min hatt den har tre kanter..

I bakgrunden hör jag fortfarande Leif GW Persson babbla på men tappar fokus då mamma sätter igång med rörelser.

Mamma: Se så här sitter han nog (gestikulerar över huvudet och "ritar en hatt med tre kanter"), min hatt den har tre kanter...

Det var kul, jag kunde inte hålla mig. Men hon vet inte när hon ska sluta. Alldeles nyss satt hon fortfarande ute i köket och sjöng men i och för sig på: Vart bor du min lilla råtta i en hatt!

Good night, sleep tight, people!

Ibland undrar jag varför jag hatar mig själv så mycket



Nu har jag suttit här och varit kissig (ja, jag använder ordet kissig) i fyrtiofem minuter. Och jag har fortfarande inte gått på toa.

Ibland undrar jag varför jag hatar mig själv så mycket.
Dessutom tippar jag på att jag inte kommer gå på toa inom de närmsta femton minuterna, trots att det borde vara någon slags wake-up-call när jag sitter här och berättar för er om mina påtryckande problem. Men nej, här ska vi pinas en liiiten stund till. Till vilken nytta undrar ni så klart då? För det gör ni ju? Eller hur? Det vet inte jag så sluta undra.

Ibland är man bra dum.

Why are you bringing me down maaan?!



HAHAHAHAHAHAHAHA.

Family guy alltså. Klockrent. Sitter här och skrattar mig fördärvad.
Borde verkligen lära mig att varje gång jag sitter här framför mina helvetesburkar så borde jag titta på något roligt medans jag söker jobb. Det gör mig konstigt nog mer motiverad, i stället för att jag sitter i mitt rum utan något slags ljud. Tappar liksom fokus då. Med något att titta på mellan raderna eller att lyssna på gör att fingrarna fullkomligt dansar över tangentbordet. Skojigt det där.

Nu en klassiker

Peter: Hi Stewie!
Stewie: Go away, Fat man.

HAHAHA. Gillar ni Family guy?

Barnramsor



Åh Lotta satt på potta och gjorde marmelad
Så kom en liten råtta å frågade var det var
Håll käften på dig råttan det angår inte dig
Men det jag har i pottan det ska du få av mig, hej!



Det här sjöng man i kör på gungorna när vi var små.
Jag tyckte om sånger som handlade om råttor.
Varför vet jag inte. Kanske för att alla pratade om dammråttor och själv hade jag inga för min mamma städade mitt rum frenetiskt som den pedanta dam hon är. Ja, vissa av oss hade det tufft som små.

Tänkte att ni ville veta.

Thomas Di Leva, seriöst?



Thomas Di Leva är gäst i förkväll.
Och -dingdingdingmisshandel- lät det i mitt huvud då. Jag har inte mycket till övers för Herr Di Leva. Han får leva sitt underliga/harmoniska liv bäst fan han vill. Jag tycker han är extremt mysko.

Hur som helst, det pratades ju om någon misshandel han hade varit inblandad i. Att han hade slagit sin dåvarande flickvän. Jag tänker inte sitta här och spekulera kring ämnet eftersom det inte finns några bevis om någon misshandel. Men jag måste ju säga att det känns som ett litet udda uttalande döma av artikeln. (Som ni kan läsa här: LÄNK.)

Men som sagt, vad vet jag. Men hela grejen om att han "Det var något som gick galet. Men jag vill inte prata om det." Vadå hota du med att slå? För kompis det är lika illa. Det är bara en liten, liten gräns mellan hot och slag.
Men Gud förlåter dig säkert.

Jag har svårt för sådana människor som tror att livet allt i genom kan vara fantastiskt och lyckligt. What the heck, vakna upp. Var lite realistisk, självklart kan livet vara hur underbart som helst. Men det kan också vara åt helvete. Ibland av katastrofer, vissa situationer och ibland bara av att man har vaknat upp på fel sida. Du lurar bara dig själv, din naiva trollgubbe.

Har ni haft för er idag kära läsare?

Stans segaste dator för närvarande



Min dator är just nu segast i stan. Har nog med att göra att jag gör en hel genomsökning av helvetet. Det är bra har jag hört.

Men trots det så tänker jag på er, mina kära läsare.

Och ger er därför den här artikeln som ni kan flina åt. PMS much?
Jag vet inte om det är Göteborg i ett nötskal, eller om personen vill skylla på vädret eller om han bara har feta issues. Vad tror ni?




JAG FÅR PANIK!



Jag läser en bekants blogg i mellanåt. Hon vet vem jag är, jag vet vem hon är. Kan ha något att göra med att vi bor i samma kvarter. What ever.
Men nu börjar jag få lite (okej nu ljuger jag) enorm panik på henne. Hon särskriver som en tok och vissa ord kan hon inte stava. Okej, jag kan ha liiite överseende med sådant, men enbart lite. Jag kan förstå att alla inte kan stava vissa ord som kan anses svåra och hej å hå. Men för att komma till saken...

Hon ska nämligen börja banta och berättar vad hon har ätit under dagen och sådant där. Och berättar att i stället för lunch så tar hon en måltidsersättning. Ni vet, nutrilett, naturdiet och allt vad det heter. Inga konstigheter.
Förutom att hon kallar det för MÅLTIDSERKÄTTNING!

Alltså, hjälp mig. ERSÄTTNING FÖR HELVETE!

Jag kanske har fel, det kan ju vara så att hon dricker kättingar till lunch vad vet jag. Min tanke är ju då att är det inte lite hårdsmält?

Ni vet väl att ni kan följa min geniala blogg här!

Weirdest thing so far



God morgon people.

Nu är jag frisk nog. Och hur tror ni vädret är här? Jepp, massvis med regn. Fullkomligt wonderbaum (ni som har sett Yrrol fattar vad jag menar.)
Jag mår fortfarande lite illa när jag äter eller dricker. Gav mig på kaffe nu på morgonen, kanske inte var det smartaste jag har gjort. Men sen har jag inte druckit kaffe sen i lördags så jag skiter i det.

Jag var med om något underligt igår kväll. Jag har gått och lagt mig för att kolla på tv (var mörbultad till tusen även igår) och efter Cougar town och Christine hade jag ingen susning om vad tvn hade att erbjuda så jag zappar omkring ett tag. Tillslut stannar jag på 4:an, där var det American Idol och jag tänkte "jaja, what the heck, går att kolla på tills Scrubs börjar."
Hur som helst så ligger jag där å kollar och det är någon blond tjej som precis har uppträtt och juryn babblar på, under tiden som hon får sin dom ligger jag och tänker "Gud vad jag hade velat att det kommer in en riktigt grym person som sjunger Chris Isaaks - Wicked game, på ett helt nytt och spännande sätt."
Vad tror ni händer? Tjejen som ska upprtädda efter ska sjunga Chris Isaak - Wicked game.
Det var creepy. Dock sög hon och framförde inte låten på det sättet som jag ville att någon skulle framföra den, jag hade nämligen en specifikt framförande i mitt huvud. Men freaky, eller hur?

Nu ska jag fortsätta beta av min kopp med kaffe. Det är en pärs idag må jag säga. Vanligtvis slinker det ner tre koppar på morgonen, nu har jag suttit här med en kopp i en timme.

Vad ska ni har för er idag?

High five people!



Jag har lyckats med att få i mig rätt så många vindruvor, två knäckemackor och en liten skål med ris och tomatsås!
Jag tycker att jag förtjänar en high five från er!

Det var inte det lättaste jag har gjort. Och jag har ändå en aptit som vanligtvis kallas för duga. Ibland finns det liksom inget stopp i mig.

Så jag känner att jag har åstadkommit någonting idag. Dessutom har jag gjort av med pengar märkte jag till min förvåning när jag loggade in på min bank. Ja, just det ja, sådant som kallas räkningar. Men man ska ju blanda nytta med nöje. Lite mat i magen + betalda räkningar. Ja det får väl räknas.

Vad har ni gjort idag? Varit ute i solen?

Jag har hört att när man är sjuk är man berättigad till vad som helst



Det är väl så? Att när du är sjuk så är du i stort sätt berättigad till vad som helst?
Jag menar..

- Du har ingen ork att gå ut
- Du får inte gå ut
(eftersom man tydligen måste tänka på sina medmänniskor)
- Du har inget att göra

Det är bara att konstatera att det blir massa tv-tittande.
Så då måste det vara lugna puckar för mig att jag just nu sitter och tittar på Förkväll.

Any how.. Man får väl ge dem de, att de får pensionärssaker att verka vara lite intressant. Då måste jag ändå säga att man lyckas. Eller så har det med hela den grejen att göra att det är tre snygga brudar i rutan och ingen bryr sig ett dyft om vad som sägs för man är för upptagen för at titta på dem. I don't know. What do you think?


Det där med mat



Jag ska försöka ge mig på att äta någonting sedan. Som inte innefattar ett knäckebröd eller en fattig buljongtärning.
Ja, jag var tvungen att få i mig något salt igår efter att ha spytt 7 gånger och haft feber över 39 grader, då är man rätt saltfattig.
Min tanke är att jag fortfarande är i stort behov av salt och vätska. Men även mat.
Vilket är mitt problem. Så fort någon hamnar i magen får jag ont. Och så krampar det.

Men på dagens meny står ändå: RIS. Vilket tydligen ska vara bra när man har varit magsjuk, och det är tydligen snällt mot magen också. Sen ni vilken dundermiddag jag får. Nästan som att gå på restaurang.

När vi ändå har halkat in på mat så tänker jag tipsa er om att Leila bakar börjar nu på onsdag kl nio på tv4 +
Och visst älskar vi Leila?
Enda problemet är att det krockar med Efterlyst. Men hey, man får prioritera eller spela in. Eller väga i vågskålen, vad väger mest för er/vad tycker ni mest om? Mord eller kakor?

Så jävla typiskt att bli sjuk när solen skiner ute. Av två orsaker det blir jobbigare att titta pga min huvudvärk och inte kan jag gå ut heller. Det suger.

Inte lika död idag



God morgon kära vänner.

Idag mår jag inte lika död som jag gjorde igår.
Att bara gå till toaletten och kissa var en kraftansträngning som kallas duga.
Jag hade sådan värk i kroppen och i mitt huvud och att resa på sig fanns inte i min värld, men nöden har ingen lag.

Jag är fortfarande rätt mör i kroppen och huvudet men ingenting som kan jämföras med igår. Jag är dock helt hundra på att det inte är vinterkräksjukan. Har haft det helvetet innan och då låg jag till sängs i flera dagar med hög feber.
Jag tror till och med att min feber nog är borta idag.

Det största problemet just nu är att så fort jag dricker eller äter något så får jag sjukt ont i magen.
Jag har under ett och ett halvt dygn lyckas få i mig två knäckebröd och tre glas vatten.

Vad har ni för er ni i påskveckan?

Mobilbloggar från sängen. Magsjuka + hög f...

dsc00538 (MMS)

Mobilbloggar från sängen. Magsjuka + hög feber + ledvärk, är ingen hit. Uppdaterar när det känns som om jag inte har blivit överkörd av ett tåg och något dragit ut mina inälvor.


I stundens hetta



Sysslar jag med det här!




Jag är alldeles för trött för att över huvud taget resa på mig. Så istället sysselsätter jag mig med att göra massa quiz på kanal5:s hemsida.

Jag är lite av varje galen hemmafru. Det måste vara det ultimata eller hur? Sicket kap jag är!
För det blir väl inte en katastrofal blandning och bannlysning på mig?

Hm, nåja, det kan vara roligt det med.
Vad har NI för er en söndag som denna?

Okej, nu tror jag att jag aldrig kommer sluta skratta.



Var inne och tog min dagliga tur på GP's hemsida. Jag gillar verkligen GP (om vi nu ska halka in på det), jag får lokala nyheter samt värdsliga. En perfekt kombo.
Men det jag skulle komma fram till var att jag ramlade över en artikel.

Går att läsa här: LÄNK

Det handlar om Australiens årliga TOAD OUT DAY!
Där dog jag. Jag har nämligen en nära vän som kallas för Toad. Varför? Jo han hade svampfrisyr som barn och liknande Toad i Super Mario sjukt mycket.

Det var i alla fall 10.000 toads som fick sätta livet till.

Hahahaha. Det där gjorde min förmiddag. Nu mer socker och fett och tv! Är man bakis så är man.

Varför är det alltid så?



Varför vaknar jag tidigt och kan inte somna om när jag för en gångs skull har bestämt mig för att sova utan att ställa någon klocka?
Jag vill också sova bort en hel dag bara för att liksom. Det är ändå söndag man gör aldrig något viktigt under söndagar ändå.
Nu sitter jag här och äter frukost i alla fall. Sen tror jag att jag tänker lägga mig i sängen igen och hoppas på att jag kan somna och sova bort några timmar och vakna upp i tid till middag.

Hade ni en bra kväll igår?

Hemma från äventyr!



Det har varit en spännande kväll!
Eller, ja en mycket trevkig kväll. Jag gjorde saker jag aldrig trodde jag nånsin skulle göra.
Ni får mer info imorgon + bilder i form av "lånade" bilder för att demonstera kvällen.

Jag hoppas ni har haft en oförglömlig kväll kära vänner! Det har jag haft kan jag säga.
Nu ska jag gå och lägga mig mig. Och INTE ställa min klocka imorgon. Tror jag..


Vi har det bra! Bilder och info kommer imo...

dsc00533 (MMS)

Vi har det bra! Bilder och info kommer imorgon!


I väntan på äventyr



Sitter jag på min första förfest ikväll. I hemmets lugna vrå, för mig själv och ett glas öl.
Go ahead, ni kan få kalla mig patetisk. Men bara tills jag går härifrån capish?

Jag har försökt att fördriva tiden med att äta, gå in och titta mig i spegeln, äta, titta spegeln och kolla facebook.


Nåväl, ölen ropar.

Vad har ni för er ikväll?



Så här ser jag inte ut ikväll! Man orkar ju inte riktigt gå ut osminkad liksom. Ingen naken sanning ikväll inte.

Om ni nu skulle ha missat det. Tävla om converse!



Jag tror inte att ni har missat det, men man kan ju aldrig veta med er, eller hur?
Ni kan nu tävla om ett par converse hos den här tjejen !

Ja, jag kan ju inte lova er att ni vinner och jag hoppas nog inte på det heller eftersom jag själv är med och tävlar. Med inget jobb är det inte lätt att finansiera ett par dojor för sjuhundra spänn liksom.

Ja, så roligt har jag på en lördageftermiddag, jag säljer mig själv, billigt måste jag säga, jag menar för ett par skor? Please hade kunnat få så mycket mer för mig själv.



AAAAAH!



Jag har hittat en kladdkaka som nog MÅSTE vara den godaste jag har träffat på. Men okej, jag har inte provat den än. Men tro mig kära vänner, tro mig, att jag ska. Och det är snart.
Jag är en riktig sucker för choklad. Allt med choklad gör mig glad och går ner fortare än kvickt.
Jag hade velat doppa mina potatisar i choklad (jag är nämligen tokig i potatis, alla former och utföranden) men dock tror jag inte att det skulle bli en sån ljuvlig symfoni trots allt.

Om ni känner för att testa på att baka kakan innan min recension av den så länkar jag till hemsidan!
Ni får i utbyte ge mig era åsikter om vad som verkar vara en dröm!

Så make a Leila (För visst älskar vi Leila bakar, åtminstone jag. Har till och med hennes bakbok "A piece of cake")


Ni hittar receptet på drömkladdkakan här!


Hög time for frukost!



Ni vet väl kära vänner att det är oerhört viktigt med en balanserad frukost och att man inte ska hoppa över den?



1 styck järntablett
1 styck Orudis
(mot värk)
1 styck Berocca
1 styck Nexium
(mot magkatarr)

Ytterst balanserat och hämmar både värk och sura uppstötningar samt ger mig viktiga vitaminer. Fantastiskt.

Hej skeva drömmar och god morgon världen!


(Varning för ett längre inlägg.)

Jag gick och la mig efter Let's dance igår. Min mensvärk var för jobbig. Ja, jag välkomnar nu den här underbara veckan som fyller min kropp med vätska, smärtor som liknar knivhögg och att blöda som en stucken gris.

Det jag skulle komma in på har lite med det att göra. Jag drömde heltokigt i natt.

Jag var hos en läkare som skulle hjälpa mig med mina menssmärtor och han skulle ta bort någonting i mig (tror jag) som skulle få slut på värkarna om inte annat skulle jag inte få lika ont. Han grävde lite med någonting om jag var sövd kan jag inte minnas. Allting är frid och fröjd så jag får åka hem.
Men sen blir det komplikationer och det börjar rinna blod nerför mina ben, hemskt trevligt.
Mamma får panik och säger att vi måste åka in till sjukhuset. Min första tanke är "Fan heller, jag ska ut idag, jag ska inte till något jävla sjukhus." Yeah right, mamma är benhård och jag får gå längs andra lång i mysbyxor, partytop och flipflops(?) när alla andra är ute och har kul.
Alla som står utanför krogarna på andra lång vänder blicken efter mig när jag går förbi. Där går jag med den värsta värken jag någonsin haft och fly förbannad över att jag minsann inte fick gå ut.
Vi kommer fram till sjukhuset och går fram till receptionen. Läkaren vägrar ta emot oss och någon frågar vad problemet är. Vi förklarar och helt plötsligt blir jag sämre. Någon annan doktor tar emot oss och skakar på huvudet och skäms över den vanvård jag tycks har fått. Sen frågar han mig: "Har du druckit juice?" varpå jag svarar "Nej?".
"Det är väldigt viktigt efter en sån här operation att du dricker mycket jucie det förbättrar och underlättar läkningsprocessen."
Jaha. Det var ju ytterst trevligt. Inget om juice fick jag veta.
Det hela slutar med att den första läkaren jag hade blir granskad och det hela hamnar på löpet, tas upp på nyheterna och uppdrag granskning gör ett reportage som nämns: "Läkaren glömde säga att hon skulle dricka juice, flickan nästan dog."

Sen vaknade jag upp och tyckte mig höra att Morris höll på och spy men det gjorde han inte.

En helkväll för 53 spänn!


En billig och bra kväll. För dryga femtiotre kronor. Strålande, precis i min smak. Fantastiskt.


1. Kvällsmat
2. Himlen på pinne
3. Gummi




Full rulle hela dagen lång!



God kväll kära vänner!

Idag har det varit fart på Memod ska ni veta.
Jag har varit i väg under dagen ock hämtat blanketter som jag behöver samt inhandlat lite skit.
När jag kom hem var jag tvungen att få mat i magen innan jag höll på och dö.
Under eftermiddagen har jag varit aktiv med att söka tre jobb och har ytterliggare ett par som jag nog ska försöka skicka i väg innan dagen är slut.
Jag har tre(!) telefonsamtal som ska göras på måndag då jag antar att platserna jag ska ringa till har stängt under helgen. Jag ska kartlägga mina tidigare arbetstillfällen och till råga på allt så ska jag ut imorgon med mitt folk.

Och nu ska jag i väg igen. Ja, för att köpa tuggumi då och en stor påse godis. Det lutar åt en hemmakväll idag, och jag tycker allt att jag förtjänar fett och socker tills jag spyr men inte så jag blir en fyratonsmartyr.

Höhöhö.. Där var jag allt rolig. Som vanligt. Ni fattar skämtet? Om ni någon gång har lyssnat på Kent vill säga.

Vad har ni för er ikväll? Ut å snurra? Vara hemma å titta på finalen i Let's dance?
Jag vet, nu beter jag mig verkligen som en gammal kärring, men det är tillåtet. Ibland!

Är på biblioteket. En historia om gayvärld...

dsc00530 (MMS)

Är på biblioteket. En historia om gayvärlden eller om att det har varit så sen urminnes tider? Kanske var Jesus gay. Vad tror ni?


Saker du inte bör säga på en jobbintervju


Saker du inte bör säga på en jobbintervju:

... Jag är väldigt flexibel så länge tiderna passar mig.
... Jag tvättar inte alltid händerna efter jag har varit på toaletten och kissat.
... Jag gillar att vara ute och klubba men skulle aldrig komma till jobbet onykter. Men bakfull är väl inget brott?
... Jag anser att man får ta en personlig dag i form av att ligga kvar i sängen och kolla på tv.



Ibland måste man ta till vissa åtgärder





Så att Morris inte hoppar ut från balkongen. Blir så jobbigt om han skulle råka dö liksom.


I want my money back



Vill du bli av med bilringarna runt magen och samtidigt ha roligt?
Varför då lägga ut dyra pengar på ett gymkort du känner att du inte riktigt har råd/motivation/tid med?

När du kan... (trumvirvel!)


FÖLJA MEMODS BLOGG.


Hehehe... Nu tyckte jag allt att jag var bra fyndig.

Skulle bara god natt. Dröm något det är alltid kul!

Förstår inte alls varför han måste uttrycka sig så



Enjoy. Bjuder på en ytterst trevlig konversation på msn med min vän Bullen.


Idag känner jag mig mer humorig än vanligt



Har ni också dagar då ni känner er mer roliga än vad ni vanligtvis är?
Inte så men jag är alltid rolig förutom när mina humorsvängningar tar över, (vilket de inte gör så ofta längre), men det kan i och för sig vara roligt det med. Jag skrattar och säger idiotiska saker lika ofta när jag är arg/ledsen/frustread som när jag är på topp.

Hur som helst.. Hittade en liten rolig parentes inne på wikipedia förut. Jag skrattade ett bra tag.

"… Dirty Diaries är en samling feministiska pornografiska kortfilmer som har beskrivits som ett "Kinderägg
från helvetet specialdesignat för att reta upp KD-ledare"?"

Himla roligt.

Nu ska jag ge mig på att laga middag. Rapporterar om skadorna senare!

Sluta apa dig! Underhållning på hög nivå n...

dsc00507 (MMS)

Sluta apa dig! Underhållning på hög nivå när man sitter i väntrummet.


Good morning starshine, the earth says hello!



Nu beger jag mig ut på ett par ärenden.

Jag måste köpa tuggumin liksom.
Sen har jag lite andra oviktigheter som jag måste köpa. Typ vitaminer, deo och sånt.

Höres senare people. Ut i solen med er. Om ni bor i Göteborg då, resten av landet skiter jag i!


The parlament to the granskningsnämnd



Såg ni Parlamentet i söndags? Om inte så kan ni läsa artikeln här om hur tittarna rasar mot Magnus Betnér.

Ni som känner till Magnus Betnér borde vid det här laget veta att han inte spar på någonting i sina skämt. Det är rått och det är brutalt. Det är hans jargong.

Jag håller med Anders S. Nilsson det är inget barnprogram, det är ett vuxenprogram. Så säger det inte mer om er som låter era barn kolla på Parlamentet än Parlamentet i sig? Det kan inte ha undgått er den råhet som kan förekomma i programmet.

Distans people, distans.
Eller tror ni på fullaste allvar att Magnus Betnér planerar att gräva upp Astrid och göra slag i saken?
För då är ni dummare än vad jag vill veta av.

Kanske borde ni testa på att skratta, it won't kill ya!

God morgon om inte annat! Här i Göteborg skiner solen. Ytterst trevligt, inte sant?

It's like an echo



Eftersom det är totalt tomt i mitt huvud idag.
(Förutom inlägget om tuggumiberoendet, som jag måste säga var helt fantastiskt, känner ni igen er förresten?)

Så ska jag tipsa er om: Mia och Klara.
Om ni INTE har sett ett avsnitt eller fler så måste ni göra det om ni är välsignade med samma torra humor som jag.

Så in och youtuba med er!
Om inte annat så kan ni ju alltid läsa vartenda inlägg jag har skrivit. Det är inte så många, bara en 70 stycken. Ett alldeles förträffligt tidsfördriv måste jag säga.


Problemet är löst!





Ni får kalla mig svag bäst ni vill! Jag och Extra honey&Lemon flavour trivs bra i varandras sällskap.
Problemet är löst och I can go on with my life!

Du vet att du är tuggumiberoende



När:

...
Du tuggar upp en påse med tuggumi på mindre än en dag.
... Du börjar tugga på insidan av dina kinder i brist på tuggumi.
... Du finner ingen ro i själen om du inte får ett tuggumi.
... Du lyckas få skavsår i mindre trevliga områden för att tuggumin har en lätt laxerande effekt. (Det här är ingenting butiksbiträderna varnar dig för.)
... Du köper ekonomipaketen på apoteket.
... Någon frågar efter ett tuggumi så säger du att du inte har några.
... Du inte längre får kramp i käkarna efter att ha tuggat i snitt en hel dag.
... Ditt tuggumiberoende börjar gå ut över andra och anklagelserna haglar över människor som du tror har tagit dina tuggumin.
... Du söker på google efter Anonyma Tuggumister.

Det är ett hårt liv vi lever.

Alkoholister och narkomaner har inte en susning om vad ett riktigt beroende är liksom.

I brist på annat



Man har bra tråkigt när man letar inspiration på Facebook.
Dock ramla jag över något som fick mig att skratta. Eller ja, tack vare mitt sjuka huvud.



Fattar ni? Vad gjorde ni på det mötet egentligen? Höhöhö...

Ett diskmedel som doftar saft



Vi har ett diskmedel här hemma som ska dofta smultron. Men det luktar som jordgubbssaft. Alldeles underbart kan man säkert tycka.
Men nej. Jag tycker inte om det av den simpla anledningen att jag inte tycker om saft. Dessutom känns det som om att jag just diskar med saft och får för mig att bestick och porslin kommer vara klibbigt och orent.

Det här får mig att tänka på när jag var liten. Jag tyckte inte om saft då heller. Så om man var hemma hos någon eller var på kalas så fick man alltid frågan:

Förälder: Ska du ha ett glas saft till?
Jag: Nej, jag tycker inte om saft egentligen.
Förälder: Va? Klart du tycker om saft.
Jag: Nej jag tycker inte om saft.
Förälder: Men alla barn tycker om saft.


Så nej förälder/föräldrar alla barn tycker inte om saft.
För då kan jag säga såhär: Alla fruar som ligger med sina män tycker om dem. Nej för så är inte fallet alla gånger.
Ibland gör man saker, man anpassar sig, som man inte helt tycker om.
Precis samma sak, jag vet.


Well, sometimes you get cravings



Det här är vad jag är sugen på just nu




Någon som har lite över eller?

Jag vill ha mat och ett badkar fullt med gottigheter.

Sen kom jag på att jag inget av det. Så livet suger.



Spårvagnen som blev en krog



Nu är jag tillbaka hemma i min trygga vrå och även fått i mig mat.
Jag höll seriöst på att hungra ihjäl.
Jag är alltid hungrig i och för sig.

Men nu till saken..
Jag satt på vagnen in till stan och hamnar naturligtvis på den varmaste och mest kvava vagnen i stan.
Det var som en bastu där inne.
Och till råga på allt fick jag en bunt överförfriskade människor runt omkring mig som avdunsta alkohol.

Jag kände mig nästan full där ett tag.
Därefter sätter sig en fet chaufför bredvid mig och tar inte bara upp sitt säte utan halva mitt.
Jag fullkomligt älskar att bli intryckt i väggen.

Så trippen på vagnen blev som en utekväll. Trångt och för mycket alkohol.

And I'm off!



Nu ska jag strax bege mig till Heide. Min alldeles egna jobbcoach. Jag har ensamrätt på henne, så klart.
Jag ska tvinga henne att skriva ett killercv + personligt brev till mig så att alla bara vill ha mig. Jag vill inte skryta... Men det vill dem ju ändå. De vet bara inte om det än.

Jag ska testa på det här med mobilbloggning sedan också. Varför vet jag inte. Man får inte vara rädd för att testa nya saker här i livet, eller hur?

Vad har ni för er idag?


Gissa om jag blev besviken



Jag vaknade upp av att regnet smattrade mot fönstret.

"Nehej" Tänker jag. Det kan inte stämma. Jag kollade vädret igår. Sol skulle det vara. Så jag väljer att somna om.

Men tror ni att det gick? Nej.

Jag vet inte hur mycket jag klarar.
Det här är övermäktigt.

Tre besvikelser på ett dygn.

De två andra besvikelserna som korsade mina vägar kan ni läsa om här. Det fick mig att inte längre vilja se morgondagens ljus.

Nåja. Efter regn kommer solsken. Hehehe.. God morgon!

you ain't deserving any rainbow



Ibland vill man bara lyssna på Beethoven och måla en tavla.
... Eller? Okej, kanske inte.


Jag har funderat lite. (Jag vet jag tänker mycket, en riktig funderare är jag)
Det här med påskpynt. Seriöst people? Ni byter gardiner och ställer fram höns och handmålade ägg.

Ni kan skylla på att ni har barnasinnet kvar, att det är traditioner, att det är fint.

1. Det är inte fint.
2. Nej jag kommer inte på något. Ni är suckers allihop.

Själv tänker jag strö ut krossade äggskal över golven.
Va? Vadå är det inte lika fint som en höna på köksbordet?

Nåja, det kanske blir liiite problematiskt att gå, men man får väl anpassa sig. Please.

Jag vill inte verka känslig...



Men...

- Jag gillar när jag får mer trafik till bloggen.
- Jag gillar faktiskt när ni kommenterar.
- Jag gillar när min katt låter mig sova och inte sjunger serenader varje morgon.
- Jag gillar nog glass mer än någon annan jag känner.



Take a trip down memorylane



En mycket rolig händelse poppade upp i mitt huvud förut.
Så roligt att jag måste berätta det för er.
Men när det hände så skrattade jag inte. Jag råka tappa huvudet rakt ner i bordet.

Det var en solig dag (om jag minns rätt, ytterst viktigt att det kom med eller hur?) och vi sitter i matsalen i skolan. Jag, Nina och "Jay" (dock inte personens riktiga namn som ni kanske förstod), en person vi inte umgicks med men ja ibland lägger man den snälla sidann till, som vanligt kommer vi inte på sex och könssjukdomar.

Nina: Jag har aldrig haft en könssjukdom.
"Jay": Men... Har du inte haft vattenkoppor? Det är ju en könssjukdom eller?

Idag skrattar jag så jag kiknar varje gång jag kommer tänka på det. Jag skrattade nog resten av den dagen. Men inte just i den sekunden som hon sa det. Jag dog. Mitt huvud träffade bordet stenhårt och jag tappade min gaffel och min matlust.

Jag lovar er att det är sällan jag har hört något så dumt och det är sällan jag har skrattat så åt någons dumhet.
Det är sånt här man skriver böcker om.

Enjoy! Ni ska få mer roligheter med "Jay", det här var inte det enda roliga/dumma hon sa under skolåren.

Äggdischarging



Japp. Det suger med ägglossning. Så fort jag går på toa så får jag ont på hela högra sidan av magen.
Annars är den bara spänd och svullen. Jättetrevligt.
Så ska jag tvätta snart också. Jättekul, verkligen.

Så nu till helgen eller nästa vecka ska jag ha mens.
Fan vad jag tänker hämta ut mina mini-piller när jag har fått mina pengar. Hjälp mig komma ihåg. Skiter i blodproppar och cancer. Ingen mens, ingen ägglossning. Det kallas himlen.

What to do when you got nothing to do?



Jag. Är. Uttråkad. Så. Vad. Gör. Man. Då? När. Man. Inte. Har. Något. Att. Göra?
Man. Kan. Sysselsätta. Sig. Med. Att. Skriva. Ett. Inlägg. Med. Punkt. Efter. Varje. Ord.
Det. Här. Irriterar. Nog. De. Flesta. Som. Kommer. Läsa. Inlägget.
Men. Det. Gör. Mig. Ingenting. För. Det. Höll. Mig. Sysselsätt. I. Ett. Par. Minuter. Och. Sen. Är. Det. Rätt. Kul. Att. Irritera. Människor.

Höres. Senare. Då. Kanske. Jag. Har. Något. Kul. Att. Delge. Er.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till



Idag är det ingen god morgon.
Det ofattbara har hänt. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Om jag kan hantera det.
Jag vet inte varför jag var tvungen att söka efter ett svar. Kanske var det den här obehagliga känslan inom mig (ni vet, man känner på sig en viss sak men måste få det bekräftat) som avgjorde.

Nu önskar jag att jag aldrig hade gjort det.
Det blir alltid jobbigare när man får höra sanningen eller se den svart på vitt, än att bara gå runt och tro att det är på ett viss sätt.

Så varför?
Hur kunde de svika mig så?
Det är inte bara en, utan två, två besvikelser.
Hur kan ni leva med er själva? Hur kan ni se er själva i spegeln utan att vilja krossa den? Har ni mage att le? Har ni mage att inte hamna i en djup deprission för det ni har gjort? Ni är små, små människor. Beklagligt.

Det är inte bara mig ni har gjort besviken. Utan även en av mina bästa vänner.




Dearly missed. I will always love you. Rest in peace.

And the vilo-söndag has begun!



Med repriser från veckans serier och maten snart klar så har min vilo-söndag officiellt börjat.
Jag gör ju det här varje söndag, oavsett baksmälla eller inte. Jag har gjort det så länge jag kan minnas.
Och det är ju inte direkt så att jag inte har gjort någonting idag.

Jag har faktiskt varit och handlat, liksom åkt hela vägen i bilen till Willys.
Sen när jag kom hem så skar jag upp ett gäng vindruvor och blandade ner i min keso (sjukt gott ska ni veta) och sen gjorde jag en sallad och skar upp och kokade potatis.

Puh! Det var en kraftansträngning vill jag lova. Så nu förtjänar jag verkligen att ta det lugnt resten av dagen.

Simma lugnt brorsor. Vi höres.

Allmänna funderingar och konstateranden


... Varför fortsätter folk att envisas säga: "Varför får det heta vitlök men inte negerboll?". Alltså, är ni dumma? Vit är en färg och neger är inte det (och dessutom ansågs ordet förr i tiden att vara ett skällsord). Och FYI det är ingen som säger att man inte får kalla den negerboll, men den heter det inte.

... Visste ni att Lime blir Emil baklänges? Inte? Nu vet ni i alla fall. Tur att ni har mig.

... Det här har jag visserligen sagt i flera år men nåväl. Killar är de nya brudarna. Jag trodde det var något som skulle dra över snabbt, men icke. Vad hände? Sen när börja ni bli dramaqueens, stalkers och lipsillar? Eller är det bara jag som råkar ut för dem? Hey hey, gråt hur mycket ni vill, men lämna mig utanför är ni gulliga. Jag vill ha en man.

... För att halka in på det första ämnet. Om ni nu vill kalla cocosboll för negerboll, varför kallar ni inte pepparkakor för negerkakor då?

... Det är oerhört irriterande när man är hungrig och inte kan komma på vad man vill äta. Jag vet inte vad jag är sugen på. Och jag orkar inte kolla i kylen/frysen så här sitter jag och hungrar ihjäl.

... Om man (som i mitt fall igår) beställer en Red Light District, vad säger det om en själv? Är det mitt undermedvetna som vill berätta något för mig? Vill jag egentligen satsa på en karriär i Amsterdam som en haschprostituerad dam? Eller tycker jag bara om rött ljus? Eller vill jag bara ha en bukett med tulpaner?


Söndag = Frod, säng och TV.


God morgon alla bakfulla, inte bakfulla och fortfarande fulla människor!

Så var det söndag igen. Och som vanligt kommer min dag bestå av alldeles för mycket mat, repris av serier hela dagen lång och en oslagbar plats i sängen.
Jag hade tänkt att jag skulle laga middag också, men just nu kan jag inte komma på något jag är sugen på. Trots det faktumet att jag fortfarande är hungrig, åt frukost för en timme sen men lika hungrig ändå.

Egentligen skulle jag vilja ta mig till en affär. Jag måste ha keso. Den tog slut igår.
Får helt enkelt tvinga mamma. Vi behöver säkert något annat också. Typ vindruvor och något annat oviktigt som tandborstar.

Hade en trevlig kväll ute igår med mina tjejer.
Roligast av allt var väl när jag ska fråga vakten var det är för ålder efter att ha varit inne på Kellys i två timmar.
Måste säga att han tittade väldigt underligt på mig och nästan granskade mig.
Sen nickade han och sa "Det är 20."

Nej då, inte alls pinsamt. Man måste bjuda på sig själv. Right?

Nu ska jag nog försöka hoppa in i duschen.

Höres!

Good night people


Jag har varit dålig på att uppdatera idag vänner.
Men till mitt försvar så har jag haft lite att göra innan mitt folk skulle komma hit.
Jag skulle fixa middag och med ett blankt sinne så satt jag ett tag och funderade.

Det blev i vilket fall hemmagjord potatissallad och marinerade qournfiléer med kesoröra och dressing.
Måste säga att jag lyckades. Ta mig fan bra också.

Nu ska jag äta upp mina mackor och sedan hoppa i säng!
Imorgon lovar jag er fler inlägg om mitt sååå innehållsrika liv!

Jag hoppas ni är ute och snurrar. Oavsett så hoppas jag ni har en grym kväll/natt!


Buon giorno


Ja, det där var god morgon på italienska.
Eller ja, det är ju inte direkt morgon längre, snarare förmiddag.

Här är det rätt soligt och verkar vara varmt. Säkert en fem grader. Minst.
Känner ni att våren är på intåg?

Så för att fira våren välkommen så ska vi dricka Corona ikväll, med lime så klart!

På bara några dagar har det försvunnit sjukt mycket snö och is. You gotta love it.

Nu ska jag leta i frysen efter någon mat jag kan göra någonting med senare. Jag har en liten tanke. SALLAD! Nå ja, inte bara det. Men om ni är riktigt snälla och solen stannar kvar så får ni nog en bild på mästerverket!

So long!

Hör och häpna, Memod har varit på dejt!



... Ja med min fru alltså!

Det blev en tidig men mycket trevlig kväll.
Imorgon slår vi klackarna i taket. Okej, kanske inte, men imorgon går vi all in. I ren vår-anda.
Lite frod, dricka och allmän trevlighet och sedan far vi ut i nattens äventyr!


Hoppas ni har/haft en trevlig kväll kära vänner!

Nu signar jag ut, sängen väntar liksom!

Det här med lottovinster


Om ni tittar på tv så antar jag att ni inte har missat lottoreklamen? Den om att man kan vinna 224 miljoner kronor.


Mamma: Gud vad mycket pengar.
Jag: Ja, nästan onödigt mycket pengar. Det hade ju räckt med 220 miljoner liksom.


Man får ju inte vara för girig menar jag.


Nattens bravader


Jag drömde att jag hittade en bebis i en kundvagn i en tambur utanför krogen jag hade varit på.
Så jag tar upp bebisen och går fram till krogägaren och frågar vad jag ska göra (ingen vet varför). Han säger att jag ska gå till polisen. Men det ville jag inte så jag tar med mig den.

Sen dyker det upp en tjej som säger att jag ska föreläsa på någon skola i Ljungkile eller om det var Uddevalla och jag måste ju ta med mig bebisen. Så jag går genom studentkorridorerna (japp, det gick snabbt att komma från Göteborg till Ljungkile/Uddevalla, bara att gå genom dörren från tamburen så var jag där.) och helt plötsligt har bebisen blivit en enorm macka .

Den har alltså ändrat skepnad från vanlig bebis till ett Roast n toast bröd med måttet 50x50cm. Så där går jag med en macka som ska vara en bebis och mina papper. Sen märker jag att mackan börja gå sönder, den översta kanten börjar lossna från resten av brödet.

Betyder det att huvudet höll på att lossna från bebisen?


Nåja, god morgon på er. Idag är det fredag och fem grader i Göteborg.

Hahaha, jag är så kul!


Nu har jag suttit här och läst igenom vartenda inlägg jag har skrivit. (Jag orkar ingenting annat en heldag med mamma och mormor gör en sjukt handlingsförlamad.)
Hur som helst.. Jag är så jävla rolig.

Ja, det var väl bara det.

Ska fortsätta att spela bokstavsrebus med mamma. Hon tjatar så...

- Do you want children? - No! - Why? - They are stupid?


Barn är bra dumma.
Jag stod nyss på balkongen (fråga mig inte varför, kallt som fan var det) och ser en unge gå över gården.
Inget konstigt med det tycker ni säkert. Men om ni hade sett hur min gård ser ut så hade ni förstått.
Den är fortfarande täckt av snö och is. Och eftersom det är töväder så bildas det vattenpölar över isen.
Idiotungen (ja jag tycker att jag har berättighet att kalla honom det) skulle naturligtvis gå där isen är täckt av vattenpölar. Även fast det fanns små gräsplättar som han kunde gå på.

För att komma fram till det jag ville säga så ramlade han. Jag höll på att dö av skratt. Hoppas han spräckte svanskotan så kanske han lär sig till nästa vinter om vädret blir det samma (gud förbjude) att han inte ska springa på vattentäckta isfläckar.

Så barn är omåttligt dumma. Nå ja, någon liten bright figur kanske där finns. Men inte i mina kvarter. Förutom jag då.
Men jag är ju inte ett barn längre, eller?


How to eat a dubbelnougat!


Nu ska jag dela med mig av min alldeles special information. Because I kind of gillar you. If you did'nt notice I also tycker om to mix the svenska språk with english. It's so much kul. Här down you will hitta a utförlig beskrivning med pictures and text.


This is how the dubbelnougat looks in the paket.


What if God was one of us?


Ibland tar min fantasi överhanden och jag sitter och funderar på Gud.
Jag kan inte säga att jag tror på Gud men gillar att leka med tanken på hur han är och hur han beter sig där han är.

"Titta min son! Här har jag skapat världens största påskbrasa till dig av jordbefolkningens tillgångar! Visst luktar brända pengar bra?!"

Vips så har vi en finanskris, allt för att Gud ville skapa en omänskligt stor brasa till Jesus.

Sen tror jag han sitter på ett antal knappar. Som han känner för att trycka på när hans vardag blir lite tråkig.

Röd: För bränder, dödlig värmebölja och vulkanutbrott.
Grön: För orkaner och jordbävningar.
Blå: För översvämningar, tsunamis och onödigt ösregn.

Han är en egoistisk och maktgalen jävel den där Gud. Men ibland lägger han säkert sin goda sida till.
Som när vi får värme i behaglig mån, regn för att jorden inte ska torka ut och en vinst på en trisslott när vi minst anar det.

Jag tror att Gud och Djävulen är samma person(?). Lite Dr. Jekyll och Mr. Hyde. A little bit personlighetsklyvning.


(Kom nu ihåg att allt jag skriver inte ska tas på fullaste allvar. Jag är välmedveten om de olika uppfattningarna gällande Gud och Jesus. Men fantasin sätter inga gränser. Speciellt inte min.)



Gammalt nu, men fortfarande lika kul.

Bonjour!


Vad gör Stevie Wonders fru när hon är arg på honom?




MÖBLERAR OM!



HAHAHAHAHA. Ha-ha.
Jag tycker fortfarande att den är lika kul som första gången jag hörde den.

Dagens felsägningar och andra klumpiga uttryck


Här nedan får ni följa vad för tokigheter mamma har kläckt ur sig idag.

1. Vi spelar bokstavsrebus och mamma skriver: Rökit istället för rökigt.
2.
Mamma irritera mig och därför skulle jag irritera henne tillbaka genom att peta henne i ansiktet varpå hon utbrister: "Nej nej, inte i ansiktet, jag kan få åderbråck!"
3.
Mamma blir rasande för att jag leder när vi spelar spel och samtidigt under hennes tur är det ett himla liv i svalen, detta stör naturligtvis mamma, jag citerar: "Men vad fan sysslar de med? Går de med klackskor också? Skärper de sig inte snart så ska jag gå ut och sparka ner dem."
4:
Vi tittar på Efterlyst och mitt ben är i vägen så mamma ser inte tvn:
Mamma: "Kan du ta ned benet eller?"
Jag: Seriöst? Vad är det som är så viktigt att titta på? Det står "Vi beklagar avbrottet" Känns det som något du inte kan missa?

Mammor alltså.

Min bedrift idag har nämligen varit att tvätta upp en tröja som har hängt på stolen i mitt rum i flera månader. Man måste handtvätta skräpet och det orkar man ju aldrig göra typ. Eller hur?

Idé-to-the-torka!


Jag har fullkomlig idétorka idag.
Ett tag efter jag hade gått och lagt mig igår kom jag på något som jag hade tänkt att skriva till er idag. Så klart tänkte jag att jag skulle komma ihåg det. För jag orkade inte vända mig om och greppa mobilen och skriva ner det.

Och självklart så har jag glömt av var det var. Så nu får ni ingenting. Himla tragiskt va?
Jag vill få för mig att det hade något med Gud att göra. Kanske kommer jag på det senare.

Här i Göteborg är det mulet. Jag som hade tänkt att tvinga med någon på en promenad om det hade varit soligt. Nu är jag alldeles för deprimerad för att ta mig utanför dörren. Yeah it sucks, jag vet. Livet suger, eller hur?

Vad har ni för er idag?

Allvar mannen?


Var inne på aftonbladet och kikade lite och hittade den här artikeln.

Jag vet inte vad jag ska säga.
Ser ni hur många tomater och bananer de har i sin skål?
Det här är bara en tanke men.. Ni kanske ska sluta köpa hem kilovis med bananer och tomater?

Ja det var väl allt för nu.

God morgon vänner!

Att känna sig viktig


Jag berättar för mamma att jag har kommit på vad jag vill utbilda mig till.


Jag: Men tror du att jag skulle passa som det? Som behandlingsassistent?
Mamma: Ja det tror jag.
Jag: Det är inte en jättelång utbildning men det är ändå ett brett arbetsområde.
Mamma: Ja det låter ju så viktigt även fast det inte är det.
Jag: ???
Mamma: Nej men alltså jag menar...
Jag: Hur ska du nästla dig ur det här?
Mamma: Jag har redan ett svar.. Det är inte en lång utbildning eftersom det inte är så viktigt.
Jag: ???
Jag: Det där gick ju bra hörrödu.




Det här är kul


God morgon people!
Det har varken hänt något intressant eller roligt i mitt liv. Kan ha och göra med att jag gick och la mig nio igår.
Tur är väl ändå att jag alltid tänker på er i första hand och levererar hysteriskt roliga saker.



Humor på hög nivå.

Ha en bra dag!

Får man lov att skvätta salt till Scrubs?


Jag kollade på Scrubs förut. Och börjar stortjuta. När de kopplar bort maskinerna från Laverne.
Bölar som en riktig idiot. Såpass mycket att jag inte kunde äta. Är det okej? Att lipa till Scrubs?

Imorgon ska jag till Heidi! Min jobbcoach. Jag hoppas innerligt att hon är söt annars lär vi få problem. Hon ska gärna redan ha kirrat ett jobb till mig imorgon när jag kommer. Utan att ens ha träffat mig eller hört om vad jag tidigare har gjort. Nej, jag har inte höga förväntningar, eller?



Ibland är han bra söt den där bajkatten!

Pappa försöker köra mig ut ur landet


Jag och pappa sitter och diskuterar jobb.

Pappa: Men du kan åka till USA som au pair?
Jag: Är du äcklig eller?
Pappa: Haha, vadå?
Jag: Tror du jag vill åka till USA? Det är ett jävla sketland och där ska jag sitta helt själv med en gnällig unge på halsen?
Pappa: Men Irland då? Det är ett fint land.
Jag: Jo visst är det det. Men nej. Jag kommer aldrig förstå deras dialekt.
Pappa: Skottland?
Jag: Men det är ju samma sak.
Pappa: England?
Jag: Kanske jag hade kunnat göra om man var ett par som åkte.
Pappa: Men åk till Norge å rensa fisk?
Jag: Nej, jag kommer aldrig kunna ta en Norsk seriöst om han/hon börjar gapa på mig. Jag kommer bara skratta.

Får en stark känsla av att pappa vill köra ut mig ur landet. För han kan ju inte mena väl med det här, eller hur?

Att sova är idioti


Att sova längre än planerat är idiotiskt. Det här är vad jag fick för att jag valde att ta sovmorgon.

1. Jag vaknade inte upp utvilad.
2. Jag har nu ont i hela kroppen.

Jag ska aldrig mer sova. Så jävla onödigt.

Salem Al Fakir och Cheeseburgare


Förstår ni att det är drygt 3,5 miljoner som tittar på melodifestivalen?
Vi kommer aldrig bli av med skiten.

Sejdeln hade tv-apparaterna på igår och visade cirkusen. Och då var vi tvungna att diskutera det hela.
Vi undrar om Erik Sade är lite efter? Han sjunger liksom "manboy, manboy you can call me manboy" Ehh ja? Manpojk, manpojk du kan kalla mig manpojk?
Så antingen är han smått efter eller så tror han att det är det som puberteten innebär. Att man är både man och pojke liksom.

Salem Al Fakir ville vi skulle vinna för att han är grym och ganska gullig. Men sen ändrade vi oss. För om han hade vunnit så var vi helt säkra på att han skulle bli kass och knäpp efter det.

Titta bara på Carola? Går runt och gapar om Gud och Djävulen som en och en annan toka. Vad melodifestivalen gör med människor alltså. Man blir en galen fanatiker och besatt av någon övermäktig röst i huvudet.


Jag behöver mat och de i form av en cheeseburgare, dippar och pommes! Mamma, vi åker till Mc Donalds sen visst?

Everyday is like sunday


Sjöng Morrissey en gång i tiden. Fasligt gnäll på gubben!

Söndagmorgon och jag trodde lätt att jag skulle vara rätt bakis idag. Varför vet jag inte. Fick en "känsla.".
Vi hade mycket trevligt i alla fall och vi vet nu att Henke med co är segast i världen. Tjugo minuter är visst över en timme.

Idag ska jag ligga i min säng och kolla på film. En glass behöver jag nog. Eller tre.
Jag slog bara i knäet, armbågen och armen igår! Hey, hey, hey bra lite för att vara mig.

Vi avverkade de flesta krogarna på andra lång igår. Men när vi kommer in på kings då är det något som bara stämmer.

Kia: Ska vi stanna här eller?
Jag: Ja! Ja.. Det känns hemma här. Det luktar hemma.

Jag tror inte alls vi har varit mycket på Kings head i våra dar.

Just det! Gratis nötter fick jag också. Jag är bra jag.

Into the cloudness


Mamma: De har hittat en död kvinna i Alingsås
Jag: Jaha.

Jag är full av kärlek! Som ni kanske märker.

Förut ritade jag ett kors i taket. För att Nina sa "Kors i taket". Och där fanns ju inget kors så då var jag tvungen att rita ett.

Snart ska jag bege mig ner till min kära väninna (vem säger så? Förutom gamla tanter?) och sedan ska vi ut på äventyr.

Ses vi i dimman?!




Man ska bjuda på sig själv!

Saker jag har funderat på



...Födelsedagskalas - Varför planerar man sitt eget födelsedagskalas? Är det inte meningen att man ska bli uppvaktad när man fyller år? Nejdå, här ska man bjuda på mat, tårta och drycker och visst får man disken också. Hur idiotiskt som helst.

...Ta det vackert - Varför säger man så? När någon ska gå ut och göra stan till exempel? "Ta det vackert nu!" Vadå? Ska jag gå mer graciöst? Enbart prata med vackra människor? Nej nästa gång jag går ut ska jag ta det fult!

...Max-hamburgare - Om Max-hamburgare nu är de godaste i Sverige, varför finns den då bara vid Nya Ullevi i Göteborg? Om alla nu bör äta Max-hamburgare bör inte restaurangen ligga lite mer lägligt? Som i stan? Om nu maten är så god, varför finns det då inte fler restauranger?

...När människor frågar "hur mår du?" - Varför tar människor för givet att jag undrar hur dem mår bara för att de frågar mig? "Hur mår du? Jodå bra." "Jotack, jag mår bara bra jag med." Jaha? Frågade jag dig? Jag hade frågat om jag hade brytt mig.

Det här är saker jag har funderat på och som irriterar mig.


Kärt barn har många namn



Alla Morris namn.

  1. Kattjävel
  2. Fittkatt
  3. Horunge
  4. Bäbis
  5. Älskling
  6. Idiot
  7. Pucko
  8. Cp-barn
  9. Mongo
  10. Snutte

Namnen är inte på något sätt rankade efter vad han kallas mest. Omväxling förnöjer!

Har ni problem med att eran katt/katter är schizo? Jag förstår inte alls varför min är det. Jag låter bilderna tala för sig själva.. 







Underskatta aldrig nyheterna


När man är uppe vid den här tiden på helger finns endast nyhetsmorgon och tv-shop att kolla på.

Gubbe i rutan: Rockbandet Takidas buss, som för övrigt är ute på Europaturné, började plötsligt brinna. Bandet som sov i bussen lyckades ta sig ut och händelsen filmades av bandest gitarrist Mattias.

HAHAHAHAHAHA.

Okej, vänta lite..

HAHAHAHA.

HAHAHAHAHAHA.


"Gnälliga, deprimerade musiker hettar upp livet. Bokstavligt talat."


Det hade ju varit min tidningsrubrik. Mest för att det är sant. Men okej, kanske lite för att det var roligt också.

Godmorgon på er förresten!



If you can't go to the cloud, let the cloud come to you!


Jag är hög! På socker alltså. Antar jag. Jag borde vara det i vilket fall.

Ni ska få ta del av mitt och Ninas samtal på msn för en stund sedan. Ingen vet vad som gick fel...



Jag vill också bli uppvaktad av en snygg rockdude


Jag kollar på Festival. Ringer det ingen klocka? Ni vet filmen från 2001 med Skärgårdsdoktorns-dotter och Martin Aliaga (Josefin Crafoords andra höft) och en hel del andra mer eller mindre B-skådisar.

Och så jag då, idioten som kollar på filmen.
Ja, det var väl bara det. Och just det ja, skjut mig.


Utan dimman ska nog gå bra ändå


Eller vad tror ni?! Ibland är livet bra härligt!


Pistolrån, fredag och sol.


Jag önskar att jag också hade hittat mitt kall här i livet när jag var i den åldern. Men det är bara jag, och vet jag liksom? Vad pratar jag om? Läs artikeln här!


Det blir inget in i dimman för mig idag. Mina "vänner" är tydligen upptagna. Vad är det för jävla stil?
Påminn mig om att jag ska förbanna dem imorgon över att de var upptagna på en helt perfekt dag för utgång.

Så gör mig stolt. Ut och gör stan med er! Ta en shot för mig med!

Mamma visste hur hon skulle muta mig



Kommer ni ihåg, för inte alltför längesen när man hade telefonmodem(?) och inte kunde vara ute på internet och samtidigt prata i telefon? Jag kom och tänka på det härom dagen. Och på hur mamma visste hur hon skulle muta mig som tidigt internetberoende sketunge.

Mamma: Om du går ner till affären för mig så får du vara uppkopplad på internet i två timmar till.
Jag: (överlycklig) OKEJ!

Jag minns det som om det vore igår. Snabbt på med skorna, springa ner för trapporna, ut på gården osv och snabbt upp igen.

Två timmars internettid var ju nog med tid för att både redigera om sina sida på Lunarstorm och skriva töntiga gästboksinlägg t.ex: "HeJ vAd GöR dU?? kOlLa mIn NyA sIdA!!"

Jisses. Ibland är det bra skönt att den tiden är förbi. Nu väntar vuxenlivet. Eller har väntat i två år snart på mig. Jaha. Vad trevligt.

En riktig skitig start på dagen



För Morris del då. Han var lös i magen och bajset fastnade i pälsen kring anus. Kletigt värre.

Tänkte att ni ville veta..

Det blir aldrig som man tänkt sig


Hört vid frukostbordet.

Jag: Vet du...
Mamma: Nej, vad?
Jag: Jag tycker om ditt kaffe mer än mitt..
Mamma: Va sa du? Vad sa fröken?! Tycker du om mitt kaffe? Mitt?
Jag: Jaa.. Jag har tröttnat på mitt.
Mamma: Visst är det gott? Visst är det? Jag tror du kommer tycka om det med mjölk i.
Jag: Men jag dricker inte mjölk.
Mamma: Men det är gott? Eller hur? Mycket godare än ditt.


Jag tror det är det bästa som har hänt henne denna veckan. Men mest gottar hon sig i att jag äntligen(?) vek mig och erkännde att hennes kaffesort är godare än min. Jag har nämligen i månader sagt att hennes kaffe smakar skit.
Men idag smakade mitt arsle. Ja, det blir ju inte alltid som man tänkt sig...


På morgonkvisten


Guten morgen fellas!

Det är en dimmigt i Göteborg idag. Man kan ju undra om det ens är lönt att vara uppe, eller om man ska gå och lägga sig igen. Men sen kom jag ju på det. Det är ju fredag!




Ses vi i dimman idag? Höhöhö...

Ha en bra dag vänner!

Tillslut börjar man tycka synd om dem


Tillslut börjar man tycka synd om dem. De där något välanpassande dårarna som dödar folk.
Hon ville ju bara ha sina dockor. Så hon råkade mörda tre stycken, big deal? Hon fick tillbaka sina dockor i alla fall.
Och nog allt var hon duktig på make-up och att sy kläder, lite creed borde hon väl få.


That's all I'm sayin'.

Mamma är billig



Jag: Du vill kolla på Criminal minds med mig.
Mamma: Nej, det vill jag inte.
Jag: Men det är läskigt idag ju. Någon idiot som mördar och samlar på dockor.
Mamma: Nee.. Sånt vill jag inte se på.
Jag: Men du såg ju på Efterlyst igår? Det är ju nästan samma sak.
Mamma: Men..
Jag: Jag kan klia dig på armen?
Mamma: Okej. När börjar det då?

Mamma är en lätt-köpt jävel. Riktigt billig är hon.

När tillfälle ges


Det är ett himla babbel om att man ska "fånga dagen". Jag har aldrig lyckats. Jag greppar honom(?) aldrig. Jag förstår inte varför.

Men igår däremot gick jag med vinst. I kakväg då alltså. Tack ICA för ett gratis smakprov, jag tog fem!



Jag hittade ett lik i garderoben



Man börjar ju undra om man har alla hästar hemma när man hittar det här hängandes i garderoben.




Det hade nästan varit okej om jag var tio och mamma hade köpt den till mig, lite hippt så där.
Jag är ledsen för eran skull (men allra mest för min egen) men jag var faktiskt 17.

Men det var ju så billigt...


Varför gör jag alltid så här? Jag gick till torget för att kika på hårfäger. Jag har extrem beslutsångest när det kommer till mitt hår. Kan aldrig bestämma mig. Ena dagen vill jag vara blond, andra brun, sen är det rött som gäller eller svart. Ibland vill jag ha min naturliga hårfärg som jag inte har någon aning om vad den är. Har inte sett den på flera år.


Jag stannar alltid upp och tänker: "Jomen nu ska jag köra på det här ett tag. Ett halvår åtminstone."
Det blir aldrig så.

Idag blev det inte ens en hårfärg. Det blev det här.




Där ligger pengar jag inte har. Anledning? Men det var ju sååå billigt...

Känner ni igen er?

Banankontakt


Smsade en kompis till mig och frågade om vi kunde ses på torget en sväng.
Tillbaka som svar får jag:

Sms: Jadå det kan vi göra. Om vi möts på vårat ställe på torget. 16:40. Syns då. Puss

Hon förstod precis vad jag menade. Över bron, nedför backen, sväng höger, bakom sjukhuset. Det är nämligen där vi brukar råna gamla tanter. Hur annars ska man har råd med det goda här i livet?

Nej, just det. Nu ska det spenderas pengar!


Höres senare!


Tragik på vagnen


När jag åkte spårvagnen hem förut kunde jag konstatera följande saker.

1. Gamla människor luktar illa. Fruktansvärt illa.
2. Den var någon som hade kissat på sig. Det stank urin.
3. Vissa människor borde inte få åka vagn. Bara för att liksom.
4. Såg en tant, låt oss kalla henne mormor, som hade en minst sagt udda klädsel och make-up. (Se bild nedan)



Vissa människor alltså. Hur kan de med?

Spoiler alert!


Jag tog mig en tur in till stan för att träffa pappa och dricka kaffe.

Pappa: Jag såg den där filmen som skulle vara årets bästa film. Jag stängde av efter en halvtimme.
Jag: Men vad handlade den om då?
Pappa: Blablabla.. Blablablabla... Krig.
Jag: Jaha, fyfan vad tråkigt. Jag gillar inte krigsfilmer där dödar dem på måfå. Inte lika kul som när det är ett planerat mord som har en känslomässig innebörd, det blir mer rått då.
Pappa: Ehh, jaa.. Jag har även börjat kolla på "Veronica decides to die".
Jag: Jaha, hur verkar den då? Jag har läst boken.
Pappa: Jag har kommit dit där hon försöker ta livet av sig själv och hamnar på sjukhus.
Jag: Ja, men det är ju det den handlar om. Sen i slutet dör hon.
Pappa: Men åååååh. TACK SÅ MYCKET.

Vadå? Det hade ju han också vetat om han hade läst boken.

Straffmetod

Jag tycker det här är hysteriskt roligt. Av den simpla anledningen att jag har "råkat" mata Morris med allt som står på den här listan. Som man tydligen inte ska mata sina djur med. Vadå ska inte katten också få vara med på ett hörn när det är fest?

Artikeln inspirerade mig. Nu ska jag traska ut och köpa avokado för alla pengar jag har.
Man har ju läst om att fåglarna har ätit dåligt på tallbollarna i år. Nu slipper vi det problemet.



Arbetslös? Nesh!


Jag fick precis ett samtal från en jobbcoach som jag ska träffa nästa vecka.
Nu höjer jag er till skyarna och tror därmed att arbetsgivare över hela Sverige kommer höra av sig till just mig.
Hjärnkirurgi nästa!

Nej? Det är väl inte alls orealistisk? Övning ger färdighet sägs det ju.

Är det någon som har en hjärna de inte är speciellt rädd om som jag kan få öva på?


- Jag hatar dig! - Tack!


Nu ska ni får ta del av en liten rolig incident som skedde strax innan nyår förra året.
Jag och ett par vänner sitter och avnjuter alkoholhaltiga drycker på en krog kring andra lång, när det kommer fram en snubbe och hälsar på en i vårat sällskap.
De babblar på om en massa strunt och sen vänder han sig mot mig.

Randomdude: Jag känner igen dig.
Jag: (som precis kom på att jag kände igen honom också) Haha, jag känner igen dig med, men jag vet inte varför.
Randomdude: Jag hatar dig!
Jag: Tack! Jag hatar dig med!

Nu så här i efterhand borde jag kanske ha listat ut varför jag kände igen honom. Men det gör jag inte. Han är alltså inte värd ett skit med andra ord. Det man inte minns har inget värde eller har inte hänt. Jag lever efter den principen, jadå.


Bonsoir!


Godnatt kära läsare.

Nu har jag varit uppe alldeles för länge med tanke på hur trött jag har varit idag. Dessutom så har jag även ätit ett paket Ben and Jerry's, tro mig det är ansträngande om något. Förstår verkligen inte varför det inte är en sport. Jag hade varit bäst. OS-guld hade jag tagit. Jajamän.

Höres!

What?


Vad har jag sysslat med de senaste två timmarna?
Jag har ju totalt missat filmen jag skulle kolla på. Helt plötsligt när jag tittar på tvn så rullar eftertexterna.
Ytterst underligt måste jag säga.

Hört på Maxi


Jag och mamma var på Ica Maxi en sväng. Hon skulle nämligen köpa något dietpulver som inte ska användas i bantningssyfte. Ja, ni läste rätt, fråga mig inte om den kvinnan. I vilket fall så träffar jag på en kompis som jobbar som väktare (ja, jag vet vad ni tänker man måste kompensera antar jag).
Vi har en gemensam kompis (från början mest hans kompis sen kom jag och stal honom typ) som vi pratar om.

Väktarvän: Blablabla (kommer inte ihåg vad som sas)
Jag: Ligger han på sjukhus eller driver han bara?
Väktarvän: Nejdå, han låg på sjukhus.
Jag: Men varför? Vad har han nu gjort?
Väktarvän: Han hade någon grej i halsen som de tog bort.
Jag: Cancer?
Väktarvän: Nej
Jag: Attans.

Jadå, ödmjukheten slår till när ni minst anar det.

Det blir inte så mycket bättre än så här



Nu är jag nöjd för ett par timmar fram över.

Mer störd optiker får man leta efter


Här får ni! En fin liten historia om hur det gick till igår när jag var hos min optiker. Vi kan konstatera att hon är inte riktigt frisk.

Jag: Jag har några papper du ska få skriva på.
Optiker: Ja det kan jag väl göra. Kanske. (stort flin)
Optiker: Jahaaa, det är sådana papper. Då måste jag göra en sak till. Nämligen det här! (Visar upp någon konstig sak) Jag ska sticka ut ögonen på dig! Haha, nej då det ska jag inte göra. Men jag kom precis på att det kan man ju faktiskt göra med den här!

Nej då, inte alls störd. Fullt normalt samtal.

Jätteroligt pappa, verkligen!

Tidigare idag!


Pappa:
Hej gumman, vad gör du?
Jag: Nej, ingenting speciellt.
Pappa: Blev du avundsjuk på min Ben and Jerry's igår eller? Haha.
Jag: Haha, mm ja, jättekul verkligen.
Pappa: Mmm! Den var så god! Jag tinade den lite i micron så den blev så där gosig.
Jag: Va?! Är du inte riktigt klok? Du förstör ju för fan glassen!
Pappa: Nej, den ska vara lite mjuk och gosig. Mm, vad god den var.
Jag: Tyst. Glass hör inte hemma i micron. Den ska vara kall, iskall så det nästan gör ont i tänderna.
Pappa: Nej, men är du go eller? Den ska vara gosig!
Jag: MEN AAAAAAH. Du förstör ju allt.
Pappa: Jaja, du är konstig. Men guuuud så goooood den var.

Jag hatade honom där ett tag. Jävla as. Man får inte göra så mot en person som har levt på glass sen barnsben.

Något nytt, något gammalt, något blått, något lånat

Är ju sådant som man tydligen ska ha om man ska gifta sig.
Och det känns nästan som om att jag har ingått ett äktenskap idag. Och avslutat ett annat.
Jag har nämligen skaffat mig en ny blogg! Nämligen den här.

Hade en blogg tidigare som jag avslutade av flera orsaker.
Den var rätt gammal och representerade ganska mycket som var från en annan tid.

Så nu gör vi ett nytt försök. Så välkommen till min twistade värld.

Kort och gott: Jag skämtar om de flesta och om det mesta. Jag älskar mat, glass och andra godsaker. Jag vill gifta mig med Spencer Reid i Criminal minds. Thåström är för övrigt min Gud när jag känner att jag inte duger. Pingviner är det sötaste jag vet och jag tycker det är idiotiskt att de kallas för fåglar då jag är livrädd för dem. Jag anser att man kan skämta om allt och. jag hatar allt vad lök, barn, senap och marsipan heter. Sen har jag inte mycket övers för danskar och humorlösa människor.

Hej förresten! 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0