Förväntasfull yet nervös like hell



Om lite mer än en timme ska jag rulla iväg. "Första dagen" på mitt sommarjobb. Det ska bli spännande så klart, men samtidigt är jag nog så nervös att jag inte vet vad. Jag har inte lyckats äta någonting än, men däremot har jag slängt i mig drygt sex koppar kaffe under de senaste 2 timmarna. Jag vet inte om det var så jävla smart alltså.
Men det ska nog gå bra. Klart det går bra? Eller hur? Det är ju bredvidgång så de kanske inte förväntar sig så mycket mer än att jag är uppmärksam och intresserad.

Jag är inte direkt överlycklig över hur jag jobbar imorgon. Jag börjar klockan sju. Visst ingen big deal tänker ni säkert då. Men nu är det så här att det tar mig en timme med buss att komma dit jag jobbar. Vilket i sin tur betyder att jag måste ta buss nr 1 kvart i sex och det betyder att jag måste gå hemifrån tjugo över fem. Så nu är det en big deal speciellt eftersom jag slutar nio idag och är inte hemma förrän efter klockan tio ikväll.
Men vet ni vad? Jag ska försöka att inte klaga så mycket över det här. Det är ju trots allt ett jobb. Jag måste bara försöka skaffa ett jobb till hösten också annars är det här (om man bortser från erfarenheter jag får) totalt meningslöst.
Jag var tvungen att klippa mina naglar korta idag också. Nu när de för en gångs skull var relativt långa och starka. Egentligen stör det nog mig inte så mycket, men det är måndag och på måndagar klagar jag nämligen bara. Vanligtvis brukar vi supa, jag och Nina, på måndagar. Men nu när man ska försöka vara vuxen och ha ett jobb så kan man inte göra det.

Nina tyckte att jag skulle förvandla min blogg till en träningsblogg. Vi kör på det i alla fall i det här inlägget.
Jag har inte tränat sen förra måndagen och hann inte idag och kommer inte hinna förrän på torsdag.
Kanske tar jag trapporna istället för hissen om jag orkar. Och jag ska försöka att inte äta glass till lunch vilket jag gjorde tre gånger förra veckan!

Nu ska jag dricka min sista kopp med kaffe sen switcha till FRAMELOOSE. Ha, nu fick ni något att bita i. Vad är FRAMELOOSE?! Jag ska försöka få något i magen också.

So long

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0